Rebik Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 Zdravím a dávám na vědomí, že je volné místo prodejce ND + rozvoz, nástup ihned. Požadavky: Znalost automobilů z pohledů servisu a dodávek ND ŘP sk. B Kontaktujte případně Tomáše Piškytla 602766318, nebo praha9@autobenex.cz. Sorry za OFF TOPIC, ale kam to mám jinam dát? Citovat
gvg Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Otázka je, jak se pohybují platy - víme to? Citovat
voštík Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: Rebik Tak co, kdo nám bude dodávat ND? Heleeee, mr. Piskytl mi nechce brat tlf. Toz jsem jim aspon napsal maila Citovat
Rebik Odesláno 24. září 2005 Autor Odesláno 24. září 2005 No jestli jsi mu volal teď tak se ani nedivím. -))) Plat je podle mě dvousložkový, stálý tipuju tak 10tkč a potom co si pobočka vydělá a to může být podle tržeb 5-15 tkč k základu. Takže na to, že jde o relativně jednoduchou práci za 8h denně mi to přijde slušné.... Citovat
gvg Odesláno 24. září 2005 Odesláno 24. září 2005 Jo, tak to je dobrý. Ač mám práci, neustále přemýšlím o změně.. Citovat
Medvěd Odesláno 24. září 2005 Odesláno 24. září 2005 Původně zaslal: Rebik No jestli jsi mu volal teď tak se ani nedivím. -))) Plat je podle mě dvousložkový, stálý tipuju tak 10tkč a potom co si pobočka vydělá a to může být podle tržeb 5-15 tkč k základu. Takže na to, že jde o relativně jednoduchou práci za 8h denně mi to přijde slušné.... Škoda, že nesháněli v červnu - to bych do toho asi šel, teď ale je moje situace jiná a tudíž musím zamáčknout slzu v oku a nadále prodávat knihy. Citovat
lampa Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 hold nekdo ty manualy pro ty servisy prodavat musi ne ? Citovat
Rebik Odesláno 26. září 2005 Autor Odesláno 26. září 2005 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Rebik No jestli jsi mu volal teď tak se ani nedivím. -))) Plat je podle mě dvousložkový, stálý tipuju tak 10tkč a potom co si pobočka vydělá a to může být podle tržeb 5-15 tkč k základu. Takže na to, že jde o relativně jednoduchou práci za 8h denně mi to přijde slušné.... Škoda, že nesháněli v červnu - to bych do toho asi šel, teď ale je moje situace jiná a tudíž musím zamáčknout slzu v oku a nadále prodávat knihy. Ty by ses ale do Berlinga či 206 nevešel-))) Citovat
oddie Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Původně zaslal: Rebik Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Rebik No jestli jsi mu volal teď tak se ani nedivím. -))) Plat je podle mě dvousložkový, stálý tipuju tak 10tkč a potom co si pobočka vydělá a to může být podle tržeb 5-15 tkč k základu. Takže na to, že jde o relativně jednoduchou práci za 8h denně mi to přijde slušné.... Škoda, že nesháněli v červnu - to bych do toho asi šel, teď ale je moje situace jiná a tudíž musím zamáčknout slzu v oku a nadále prodávat knihy. Ty by ses ale do Berlinga či 206 nevešel-))) On možná jo, ale díly už ne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.