tomik1987 Odesláno 8. červen 2015 Autor Odesláno 8. červen 2015 Dnes vytiahnutá celá sahara s kábelážou von. (práca na parkovisku pred prácou ) prikladám obrázok Citovat
tomik1987 Odesláno 8. červen 2015 Autor Odesláno 8. červen 2015 detail poškodenia , káble som kompletne odizoloval vyčistil som každý kábel našiel ešte 2x poškodenie. oprava nadpojenie iného kábla zaspajkovanie následná izolácia a premeranie. hádam to bude už fičať . Citovat
tomik1987 Odesláno 8. červen 2015 Autor Odesláno 8. červen 2015 jj kacaba mal si =) už len aby to fungovalo. :Dklíma dnes naplnená. dorobím saharu založím a snád sa rozbehne Citovat
HC MAREK Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Si fachman ja by som nervy na to nemal. Citovat
tomik1987 Odesláno 8. červen 2015 Autor Odesláno 8. červen 2015 pomaly si začínam budovať vzťah k tomu autu :D (+ dnes mi prišla 6kv prevodovka do toho ) Citovat
krtek 2 Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 (upraveno) fajn chlapci ale ja vam to vravel prvy i ked to bol len tip ale dobry na foto vidim ked sa nemylim ze uz ktosi jeden kabel opravoval dutinkou Upraveno 8. červen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
tomik1987 Odesláno 8. červen 2015 Autor Odesláno 8. červen 2015 no áno už sa v tom niekto hrabal. ale som rád že som to akurát dokončil. bola to ťažká cesta 1. zistenie že nejde klíma 2. zistenie že je veľký únik na potrubí 3. oprava potrubia (výmena za druhý kus ) - na tom pôvodnom nejaký chytrák zarezal flexou 4. pokus o naplnenie najdený únik cez chladič klimatizácie. 5. výmena chladiča aj čidla. 6. 2 pokus o naplnenie , vákum vytvorené, klíma naplnená ( dúfam že každý spoj bude ok. a nikde to neuniká) 7. rozobratie sahary, kompletny repas. vyštikanie chybných častí káblov (dokopy ich bolo 6) zaletovanie, bužirky, izolačná páska 8. skladanie (dosť namáhavé ) robil somto na záhrade po tme a svietil som si mobilom 9. spustenie klimatizácie úspešne (chladí ) sahara sa hneď roztočila . Jediné - nenačítava mi cez diagnostiku auto (hádam len poistka) kým klíma nefungovala tak všetko fungovalo. teraz ako keby nebol pripojený 10. Dnes som si stanovil cieľ. spojazdniť klímu aj keby som nemal spať celú noc CIEĽ SPLENENÝ Citovat
tomik1987 Odesláno 5. červenec 2015 Autor Odesláno 5. červenec 2015 tak dnes klíma prestala klímovať =( ked je hlavne tak teplo. v utorok ma čaká cesta do Brna . zistil som hneď príčinu. vyzerá to na vadné tesnenie na spodnej trubke čo ide do chladiča klímy. tam vidno dosť kontrastnej látky. ale čo ma nemilo prekvapilo trubka ktorú som menil kvôli diere. má na ohybe jemné trhliny. predtým som si to nevšimol až teraz ked som odizoloval časť rúrky ktorá bola takou kobercovou páskou oblepená (asi kvôli izolácii tepla od motora. čiže znova môžem zhánať. trubku. alebo dá sa to nejako zavariť? v utorok idem do Brna. je tam niekto v okolí kto sa zaoberá takými vecami resp. kto rozpredáva v ČR P607??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.