Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím priatelia, keďže sa blíži leto a mám čierne auto tak som začal riešiť nefungujúcu klímu. je to P607 2,2 HDI 98KW našiel som problém kam zmizlo všetko chladivo a objavil som dieru v potrubí. len rozmyšľam ako by som to urobil tak aby dobre bolo. pôvodne som myslel že sa bude dať nejako prispôsobiť potrubie z 406 ktoré mám. ale je to úplne iné =(

diera je tam veľká nachádza sa to na spodnej časti hned blízko nárazníka a je to také kolienko. s takou hrčou (asi nejaký filter) ak najdem obrázok tak hodím foto kde to je dá sa to nejako spraviť alebo treba nové ???

v prílohe už priložený obrázok, červená šípka ukazuje na miesto kde je diera

a ešte mi nezopína ventilátor ani na rýchlu ani na pomalú rýchlosť keď testujem cez dia tak sa mi rozcvaká len relátko

[upravil dne 12.4.2014 22:33 od tomik1987]

post-13633-14109636863425_thumb.jpg

Odesláno

Jsou firmy, které trubky opravují, nebo vyrobí nové. Nicméně já doporučuju koupit trubku z vraku. Některé trubyk jsou dostupné taky v druhovýrobě a někdy za slušné peníze. Dej sem Vin.

Odesláno

Ne nevytáhne, je tam takový pružinový kroužek. Když víš jak na to tak se to dá rozebrat dvema menšími šroubováky, ale jinak je na to taková sada kterou se klimatrubky rozebírají. A i pak se to někdy celkem brání. Ty sady mívají v servisech poměrně běžně.

Jinak nechávat klimu děravou je vcelku špatně - jednak tím, že se nemaže a neprotočí kompresor tak dost trpí a jednak už máš zničenešj sušič, takže ten bys měl taky vyměnit.

Odesláno

zničený sušič? ktorá je to časť? skúsim najskôr pozrieť ako to má 406 tú mam rozobratú doma na záhrade. .auto som také už dostal. ale nečakal som to že to bude až taká veľká diera som dosť momentálne časovo vyťažený. ale musim to poriešiť. lebo už pár krát zasvietilo slniečko a v čiernom aute je to dosť zaujímavé.

Odesláno

No na školení ti řeknou, že i když rozebereš systém jen na chvilku měl bys sušič vyměnit. Nicméně pokud máš ten chladič odpojený, nebo v tvém případě děravou trubku tak se ti tam prostě ta vzdušná vlhkost dostává. To neznamená, že musíš rozebrat ten vlastní chadič ... stačí to otevřít. Když je to pár dnů tak se to moc neřeší, ale pokud to máš několik měsíců tak je to problém.

Odesláno

no je to pár mesiacov a zistil som že aj ten chladič kde je sušič je KO. jedine čo tam možno je funkčné tak je to čidlo. čiže môžem rovno zhnáňať aj chladič. však?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...