PKmotorsport Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 Zdravim priatelia Nestretol sa prosim uz niekto s tymto problemom? Pri akcelaracii mi trasie s kolesami. Kolesa a poloosi su urcite OK. Ked dam nohu dole z plynu trasenie prestane. Mam podozrenie na silenbloky motora, ale kym ich budem menit chcel by som sa poradit Vdaka vopred za akekolvek rady. Citovat
P607Olda Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 Silentbloky, ale hlavně pravá poloosa, ten konec co je v převodovce. Ale někdy i levá. A na té poloose je pérko, to může být vadné. Citovat
ChouLu Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 Mě to dělala pravá dlouhá poloosa po výměně vše OK Citovat
command Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 Staci tu pravu poloos rozobrat a hned uvidiet kde je problem je tam taka pruzinka ktora sa lubi rozlamat a potom tam robi sarapatu najviac to je citit okolo 90km/h. Citovat
ferinko2 Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 Staci tu pravu poloos rozobrat a hned uvidiet kde je problem je tam taka pruzinka ktora sa lubi rozlamat a potom tam robi sarapatu najviac to je citit okolo 90km/h. Myslíš pružinu vo vnútornom homokinetickom kĺbe? Citovat
command Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Staci tu pravu poloos rozobrat a hned uvidiet kde je problem je tam taka pruzinka ktora sa lubi rozlamat a potom tam robi sarapatu najviac to je citit okolo 90km/h. Myslíš pružinu vo vnútornom homokinetickom kĺbe? Hej hej ta. Citovat
janny Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 ok a keď je ta pružina na H... dá sa vymeniť či treba meniť celu poloos? Citovat
command Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 ok a keď je ta pružina na H... dá sa vymeniť či treba meniť celu poloos?Da sa kludne vymenit beham na aute uz 2 roky a bez problemov aj ked som tam nedal uplne rovnaku ale len podobnu ta co tam bola je silnejsia nez ta co som tam daval. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.