julo19 Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Dobré ránko mám takú otázku čo by mohlo spôsobovať jemné bzučanie pri polohe klúča v spínacej skrinke - \"pripravené na štart\", nechal som zapnutý klúč cca 5 min a objavilo sa takéto bzučanie Niečo podobné sa objavuje aj pri pri jazde nižšou rýchlosťou myslím si že to bude posilovač riadenia či? (307 SW, 2.0HDI) Citovat
celda1970 Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 tipnul bych to na elektrohydraulicky posilovac rizeni...neboli servo.....je umistene v pravem podbehu pred spolujezdcem. taky mi bzuci...to snad vsem 307mam......u me je to ale slyset jen venku pred autem. kdyz uplne vytocis kola na doraz tak se ten zvuk zmeni....pak je to servo..... Citovat
celda1970 Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 premyslel jsem ze asi zkusim vymenit servo kapalinu.....jak jsem se jiz informoval tak do 307 patri total liquid lds...ca.0.8l. Citovat
koblih69 Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 V 1. poloze servo? To si teda nemyslím Citovat
307rg Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 no hlavne je nezmysel, že servo bzučí na \"asi všetkých 307čkách\", keď je všetko ako má byť, tak nebzučí julo19: asi by bolo dobre najprv poriadne lokalizovať odkiaľ ten zvuk vychádza...no aj tak ma nič nenapadá, Citovat
celda1970 Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 me jeste...motorek ventilatoru..?? kdyz startujes normalne tak ho neslysis pres motor...radio.... kdyz ale nechas klic zapnutej bez startu tak ti ale spotrebice bezi.... co se tyce serva tak u me je slyset pred autem z podbehu bzuceni...je to servo protoze kdyz vytocim kola nadoraz tak se zvuk zmeni...v peugeotu mi rekli ze 307 je tim znama a ze max at vymenim kapalinu...... ze na funkci \"rostlinare\" :D to nema vliv....servo mi jde jinak ok.... Citovat
koblih69 Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 no hlavne je nezmysel, že servo bzučí na \"asi všetkých 307čkách\", keď je všetko ako má byť, tak nebzučí julo19: asi by bolo dobre najprv poriadne lokalizovať odkiaľ ten zvuk vychádza...no aj tak ma nič nenapadá, Servo (elektrohydraulické) bzučí na všech 407 i 307. Na 407 je to znatelnější protože je hodně venku a není zabalené v tom pytli jako 307, ale bzučí obě Citovat
julo19 Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 vychádza to z vrchnej časti lavého blatníka, počuť to trochaaj pri jazde nižšími rýchlosťami Citovat
307rg Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 no dobre, pokiaľ ide o bzučanie toho serva, ale fakt je, že som ho ešte nemal tú česť počuť, a už vôbec nie v interiéri, ten je celkom slušne odhlučnený takže to určite nbude jeho prípad [upravil dne 8/4/14 10:38 od 307rg] Citovat
fumiso Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Zdravun vas, neviete mi poradit ohladom serva je to elektricke 307 1.6 16v 2002 zacao to tym ze tieklo servo ale nehucalo tak som od znameho kupil pouzivane jemu tiez slo ticho len ho bolo pocut keed vytocil uplne nadoraz volant ale ak som ho ja namontoval tak som nastartoval a uplne lahko slo az kym nestuhlo a netocil som snim par krat ale stale huci v kabine to vzdy brzuci a meni sa to hlasnejsie ak nim pohnem je tam aj novy olej skusal som 10x doprava 10x dolava nic hladina stale rovnaka je mozne ze je tam az po vrch doliate? a ked pomalicky zacnem tocit tak nieco zavrzga v predu poradte dakujem Citovat
fumiso Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 nikto nevie? netrebalo to odvzdusnit tak ze mat kolesa vo vzduchu a tak tocitM alebo som cital ze treba vsetko vypustit nastartovat zatocit a doliat a odvzdusnit Citovat
koblih69 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Odvzdušňovat to můžeš normálně \"na kolech\". Každé to elektrické servo trochu píská a každé kvičí když je to na doraz v plném rejdu. Citovat
fumiso Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 presne takto to huci v kabine v inej 307 isty rocnik a nepocut ho až ked ho da nadoraz Citovat
hardhouse.trip Odesláno 10. květen 2014 Odesláno 10. květen 2014 Zpozoroval už někdo, kdo už nechal vyměnit kapalinu v servu, že to potom přestalo pískat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.