Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 106 cabrio R&R by MilanF1 - 30 let

Recommended Posts

Odesláno

Jo, dám, ale nebude u balíků slámy :D

Je pravdou, že při otevírání trochu zvedám složenou střechu ... ale ono to je podobné, i když je natažená, taky ji přizvedávám.

Odesláno

Dneska jsem do cabria dal nové svíčky od Godzily, Denso jednobodové. V autě byly Brisky, dvoubodové. Těžko říci, jak tam byly dlouho, já to bohužel podle jejich stavu nepoznám :(, na nafťáku tohle nevedu :D

Sice nejsem závodník, ale pocitově auto hodně ožilo, jde mnohem lépe za plynem. Bylo to poznat hned na volnoběh, projel jsem auto a je to jako by mi přibylo cca 15 koní. :)

Godzilo, díky. :papa

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Vůz poprvé letos vyjel za garáže a hned ho čekala výměna oleje. Vypustil jsem Mogul, nebo co tam bylo a dal Total TQ5000 15W-40. A také i palivový filtr ... jen ten přístup k němu je tedy hrozný, pokud pod tím musím ležet ...

Blíží se mi technická, uvidíme, co najdou :)

Odesláno

Vůz poprvé letos vyjel za garáže a hned ho čekala výměna oleje. Vypustil jsem Mogul, nebo co tam bylo a dal Total TQ5000 15W-40. A také i palivový filtr ... jen ten přístup k němu je tedy hrozný, pokud pod tím musím ležet ...

Blíží se mi technická, uvidíme, co najdou :)

proč 15W40 ?

Edit: doufám, že nenapíšeš, že proto že je cca o 30% levnejší ...

Odesláno

protože tam 15W-40 bylo, proto jsem dal znovu. A ptal jsem se na to i badisaka při objednávce a ten mi to potvrdil. 

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...