tominho Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Zdravím vás, včera jsem byl na repasu zadní nápravy a od té doby mi při plném vytočení kol doprava drhne přední kolo, zasekává se... Může mít nato nějaký vliv ta zadní náprava? Díky za odpověd:) Citovat
Guest servisman Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Ne. Zadní náprava nemá nic společné s přední. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 a o co drhne ?? o podbeh, nebo o blatnik? asi to drhne o spatne upevneny plastovy podbeh Citovat
koblih69 Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Hever, sundat kolo a kouknout co se děje Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 nepřezouval jsi na jine rafky? kvuli ET se ptam Citovat
tominho Odesláno 5. duben 2014 Autor Odesláno 5. duben 2014 Nepřezouval... co jsem se tak zatím laicky díval tak to o blatník nemá šanci dřít.. prostě jak vytočím kola na max a rozjedu se tak to drhne sekne se to a ješte to semtam kopne.. z venku nic viditélného ale jako řidič to cítím. Citovat
koblih69 Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 No pokud to kope tak opatrně, to by mohl být načnutý kloub. Je to poměrně nebezpečné pokud se ti to stane ve větší rychlosti. [upravil dne 5/4/14 12:05 od koblih69] Citovat
krtek 2 Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Pravdepodobne ti robili zbiehavost najprv na predku a potom podla predku zadok a na tom predku ti pri nastavovani pravdepodobne posunuli kulove cepy do lava cize teraz mas vecsi maximalny rejd do prava a mensi do lava uz mi to tak raz zmrvili davnejsie a koleso vzgalo a drelo preto ze kolesa isli az za maximalny rejd kukni na pocet zavitov na axialnych tiahlach tam kdde su natocene kulove cepy a pocet zavitov by mal byt priblizne rovnaky na oboch stranach kolies [upravil dne 5/4/14 15:18 od krtek 2] Citovat
Guest servisman Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Pokud měnili generálkovali jen zadní nápravu tak nevidím důvod , aby rejpali v přední nápravě . Citovat
krtek 2 Odesláno 6. duben 2014 Odesláno 6. duben 2014 Ked som daval nastavit zadnu zbiehavost tak najprv urobil prednu a podla prednej potom zameral zadnu nech sa opyta ako to robili Citovat
krtek 2 Odesláno 6. duben 2014 Odesláno 6. duben 2014 Oto teraz nejde kde s cim zacali ale nech si zisti ci sprtali aj do prednej napravy,co si myslim ze urcite sprtali ked robili komplet GO [upravil dne 6/4/14 13:05 od krtek 2] Citovat
tominho Odesláno 7. duben 2014 Autor Odesláno 7. duben 2014 Tak při plném otočení mi tyč od řízení brouzí disk.. je teda možné, že tam něco zadupali oni ? Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 A nemenili ti vepredu cep na rizeni bo tam je leva prava rozdil ma vykroj a kdyby to smotali tak bude disku vadit. Jeste si zkontroluj otacky volantu ze stredu na kazdou stranu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.