Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás,

včera jsem byl na repasu zadní nápravy a od té doby mi při plném vytočení kol doprava drhne přední kolo, zasekává se... Může mít nato nějaký vliv ta zadní náprava? Díky za odpověd:)

Odesláno

Nepřezouval... co jsem se tak zatím laicky díval tak to o blatník nemá šanci dřít.. prostě jak vytočím kola na max a rozjedu se tak to drhne sekne se to a ješte to semtam kopne.. z venku nic viditélného ale jako řidič to cítím.

Odesláno

No pokud to kope tak opatrně, to by mohl být načnutý kloub. Je to poměrně nebezpečné pokud se ti to stane ve větší rychlosti.

[upravil dne 5/4/14 12:05 od koblih69]

Odesláno

Pravdepodobne ti robili zbiehavost najprv na predku a potom podla predku zadok a na tom predku ti pri nastavovani pravdepodobne posunuli kulove cepy do lava cize teraz mas vecsi maximalny rejd do prava a mensi do lava uz mi to tak raz zmrvili davnejsie a koleso vzgalo a drelo preto ze kolesa isli az za maximalny rejd kukni na pocet zavitov na axialnych tiahlach tam kdde su natocene kulove cepy a pocet zavitov by mal byt priblizne rovnaky na oboch stranach kolies

[upravil dne 5/4/14 15:18 od krtek 2]

Guest servisman
Odesláno

Pokud měnili generálkovali jen zadní nápravu tak nevidím důvod , aby rejpali v přední nápravě .

Odesláno

Oto teraz nejde kde s cim zacali ale nech si zisti ci sprtali aj do prednej napravy,co si myslim ze urcite sprtali ked robili komplet GO

[upravil dne 6/4/14 13:05 od krtek 2]

Odesláno

A nemenili ti vepredu cep na rizeni bo tam je leva prava rozdil ma vykroj a kdyby to smotali tak bude disku vadit. Jeste si zkontroluj otacky volantu ze stredu na kazdou stranu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...