Guest DD Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 http://www.lady.sk/index.php?kategoria=17&kateg=1&re=201474&text=&reakcii=131 Citovat
oddie Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 No to by docela zajímalo, DD, jak jsi tuhle diskuzi vůbec našel? Citovat
Tazman Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Chůdák holka, jestli jí nutí pořád cvyčit tuto techniku bodu-B. Myslím že tím všechny reagujcí na její dotaz pobavila. Citovat
Petr605 Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Nemá někdo screenshot???? Já jsem to sice viděl, ale chtěl jsem poučit i své známé...:D Cenzura je svinstvo!!!!! Citovat
Guest Masinka Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Ahoj volam sa Janka a mam 20 rokov, pred nedavnom som zacala zo svojim priatelom, ktoreho velmi lubim sexualne zit. A mam takyto problem: Moj priatel, ktory uz ma skusenosti mi vysvetlil, ze zeny maju v krku za mandlami B-bod, ktory po specialnej stimulacii vyvolava burlivy viacnasobny neskutocne dlhy a silny orgazmus. A tato specialna technika drazdenia spominaneho bodu sa naziva deepthroat. Ide o to ze zena si zasunie partnerov penis hlboko (az po koren) do krku a takymto sposobom sa drazdi. Moj problem je v tom, ze aj ked som sa velmi snazila z nejakeho dovodu si ho nemozem cely zasunut. Viete mi poradit ako na to ? Dakujem. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Tak to je haluz. Naprosto špica. To musí ale zase na druhou stranu být strašně hezká holka. Někde se ta \"neznalost\" musí přece kompenzovat, ne? :super Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Původně zaslal: Masinka Ahoj volam sa Janka a mam 20 rokov, pred nedavnom som zacala zo svojim priatelom, ktoreho velmi lubim sexualne zit. A mam takyto problem: Moj priatel, ktory uz ma skusenosti mi vysvetlil, ze zeny maju v krku za mandlami B-bod, ktory po specialnej stimulacii vyvolava burlivy viacnasobny neskutocne dlhy a silny orgazmus. A tato specialna technika drazdenia spominaneho bodu sa naziva deepthroat. Ide o to ze zena si zasunie partnerov penis hlboko (az po koren) do krku a takymto sposobom sa drazdi. Moj problem je v tom, ze aj ked som sa velmi snazila z nejakeho dovodu si ho nemozem cely zasunut. Viete mi poradit ako na to ? Dakujem. Toto je super, ale řezal jsem se u těch reakcí na tento \"dotaz\" neš?astné 20tileté dívenky. Citovat
LaHab Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 když už mu něco takového zbaštila, tak by to měla i polykat... :-) A teď mě kamenujte Citovat
Proky Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 To je docela drsný. chlápek ví jak zneužívat neznalost své přítelkyně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.