razor Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 No, pokud je to tim, musis najit ten spinac, co brani strese v pohybu. Vecer ti sem poslu fotku ze sveho auta, ktery ten spinac by to mohl byt. Zkus se podivat do kufru na strane ridice, mel by byt v mistech, kde vyjizdi takovy ten kryt co je hned za zadnima sedackama. Ten spinac musi byt sepnuty (zmacknuty) a pak by se strecha mela pohnout.. Ale muze to byt i neco jineho. Takhle se tezko radi, kdyz to nevidim, co presne to dela. Citovat
razor Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 Ta modra cara ukazuje to cidlo. Zkus se tam podivat. Prelep ho izolackou, at je sepnuty, az strecha zajede do kufru, tak ho zase odlep at je jak ma byt. Dej vedet, jak to dopadlo. Citovat
razor Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 Sorry, kreslim to v mobilu a je to blbe otoceny. Ale snad pochopitelny.. Citovat
Vitny Odesláno 11. duben 2014 Autor Odesláno 11. duben 2014 Nu pochopitelný to je,snad ho tam najdu a zkusin to a pak dam vedet,kez by to bylo ono Citovat
razor Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 ok, dej vědět... Je to takový malý tlačítko (spínač).... [upravil dne 11.4.2014 20:23 od razor] Citovat
Vitny Odesláno 16. duben 2014 Autor Odesláno 16. duben 2014 Byla jsem ted v zahraničí a zítra tam jedu zas, tak se na to podivam po víkendu, ale než jsem jela tak jsem zkoušela najít to čidlo/spínač,a nějak nevím přesne kde je. mohl byste mi poslat tu fotku jak to vypadá ve vašem autě? Děkuji Citovat
razor Odesláno 19. duben 2014 Odesláno 19. duben 2014 Já teď nemám auto u sebe, ale je to zhruba tady.. je to celkem hluboko v té \"spáře\" až budu u auta zkusím to vyfotit pořádně. Citovat
Vitny Odesláno 22. duben 2014 Autor Odesláno 22. duben 2014 Ještě otázku, na ten spínač se dostanu normalne nebo se bude muset rozebírat tapecirung a ty plasty okolo? Já jen ať vím na co se připravit:) Citovat
razor Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 šáhneš tam normálně rukou-případně nějakou tyčkou (nebo čímkoli co bude po ruce) je to vidět rovnou zeshora tou dírou. Citovat
razor Odesláno 25. duben 2014 Odesláno 25. duben 2014 Tak co? Už jsem zvědavej.. Vždyť to je na 5 minut to vyzkoušet a už to tu řešíme skoro měsíc. Citovat
Vitny Odesláno 26. duben 2014 Autor Odesláno 26. duben 2014 Tak na to tedy koukám a ja se tam nedostanu dokud nestihnu střechu a tu nemůžu stáhnout.. Citovat
Vitny Odesláno 26. duben 2014 Autor Odesláno 26. duben 2014 Tak spínač jsem našla a je sepnuty..nevíte jak se vyruší chyba oken? Prý to jde nějak přes klíček.. Citovat
razor Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 Je sepnutý a co to dělá? furt nic? Tak naopak rozpojit.. Citovat
Vitny Odesláno 10. květen 2014 Autor Odesláno 10. květen 2014 Omlouvám se za delší odmlceni, ale neměla jsem ted přístup k internetu a ani k autu, z důvodu přestavby..jinak spínač jsem rozpojila a nepomohlo to, což mi přišlo logicke když jsem v podstatě tím přerušila okruh, nevím jak jinak ho mám přesvědčit aby nebyl sepnuty..stále vic si myslím, že to má spojitost s těmi okny, protože když mi odešla baterka, tak střecha byla zatažena, ale okna zůstaly viset v pulce..pak se to startovalo přes nabíječku, okna se zatáhla, ale dal bylo auto bez baterky než se tam dala nova..a od ty doby vlastně ta střecha nejde..Da se nějak vyrušit chyba oken? Citovat
kocvin Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Zdravím. Mám podobný problém se stahováním střechy a dovolil bych si směřovat odkaz zde než zakládat nové téma.. Koupil jsem si peugeota 206cc při koupi fungovalo všechno jak má a nikde nebyl problém.. Až do včerejška kdy se mi střecha přestala stahovat.. Zkoušel jsem pracovat s čidlem roletky a bez výsledku. po odjištění střechy zazní signál jak má ale po stisknutí tlačítka jen pípání.. Všiml jsem si že na displeji ukazuje jednu a tu samou hodnotu kterou vidíte na fotce. Chtěl bych se zeptat jestli to není náhodou ta příčina nebo co to vůbec znamená? Jestli si náhodou střecha \"nemyslí\" že auto stále jede.. díky za odpověď Citovat
Pepito Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Na fotce Ti display zobrazuje průměrnou rychlost. Příčinu Tvé poruchy neznám [upravil dne 18/5/14 16:13 od Pepito] Citovat
kocvin Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Ale to číslo je tam už tak dva dny v kuse Citovat
P607Olda Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Vítej. Ovládání palubního počítače je tlačítko na pravé páčce stěračů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.