Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, pokud je to tim, musis najit ten spinac, co brani strese v pohybu. Vecer ti sem poslu fotku ze sveho auta, ktery ten spinac by to mohl byt. Zkus se podivat do kufru na strane ridice, mel by byt v mistech, kde vyjizdi takovy ten kryt co je hned za zadnima sedackama. Ten spinac musi byt sepnuty (zmacknuty) a pak by se strecha mela pohnout.. Ale muze to byt i neco jineho. Takhle se tezko radi, kdyz to nevidim, co presne to dela.

Odesláno

Ta modra cara ukazuje to cidlo. Zkus se tam podivat. Prelep ho izolackou, at je sepnuty, az strecha zajede do kufru, tak ho zase odlep at je jak ma byt. Dej vedet, jak to dopadlo.

post-16407-14109636838066_thumb.jpg

Odesláno

Byla jsem ted v zahraničí a zítra tam jedu zas, tak se na to podivam po víkendu, ale než jsem jela tak jsem zkoušela najít to čidlo/spínač,a nějak nevím přesne kde je. mohl byste mi poslat tu fotku jak to vypadá ve vašem autě? Děkuji

Odesláno

Ještě otázku, na ten spínač se dostanu normalne nebo se bude muset rozebírat tapecirung a ty plasty okolo? Já jen ať vím na co se připravit:)

Odesláno

Omlouvám se za delší odmlceni, ale neměla jsem ted přístup k internetu a ani k autu, z důvodu přestavby..jinak spínač jsem rozpojila a nepomohlo to, což mi přišlo logicke když jsem v podstatě tím přerušila okruh, nevím jak jinak ho mám přesvědčit aby nebyl sepnuty..stále vic si myslím, že to má spojitost s těmi okny, protože když mi odešla baterka, tak střecha byla zatažena, ale okna zůstaly viset v pulce..pak se to startovalo přes nabíječku, okna se zatáhla, ale dal bylo auto bez baterky než se tam dala nova..a od ty doby vlastně ta střecha nejde..Da se nějak vyrušit chyba oken?

Odesláno

Zdravím. Mám podobný problém se stahováním střechy a dovolil bych si směřovat odkaz zde než zakládat nové téma.. Koupil jsem si peugeota 206cc při koupi fungovalo všechno jak má a nikde nebyl problém.. Až do včerejška kdy se mi střecha přestala stahovat.. Zkoušel jsem pracovat s čidlem roletky a bez výsledku. po odjištění střechy zazní signál jak má ale po stisknutí tlačítka jen pípání.. Všiml jsem si že na displeji ukazuje jednu a tu samou hodnotu kterou vidíte na fotce. Chtěl bych se zeptat jestli to není náhodou ta příčina nebo co to vůbec znamená? Jestli si náhodou střecha \"nemyslí\" že auto stále jede.. díky za odpověď :)

post-53690-14109637599186_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...