Ducatista Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 veronikaVeronika : no tak šup šup, venku svítí slunko, takže není zima, Coupe je už určitě zaprášený, takže potřebuje umyt... a pak už jen zbývá samospoušť na fotáku :D Citovat
vitek111 Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 umyvani neumyvani do tehle diskuze se zapojovat nebudu jen chci rict, ze pekne coupe presne na tohle jsem mel taky spadeno, ale uteklo mi, tak at slouzi... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 úchyláci nadržený raději se zeptejte, jaký používá olej Citovat
petrb123 Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 najs dalsi nafta a jeste ultima , tak at dobre jezdi. ale vsiml jsem si dle fotek toho zrezlyho zadniho kotouce, to bude zarezly trmen, presne tohle jsem ted resil. Citovat
veronikaVeronika Odesláno 3. duben 2014 Autor Odesláno 3. duben 2014 Sluníčka ještě bude musim se taky starat o 4řnohé oře Tak jenom pro začátek bych Vám sem mohla šoupnout sebe na své kobližce Petrb123: jj víme o tom, byl to mazec když se šediváček rozjel. Citovat
Msch406 Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 veronikaVeronika : Moc pěkné coupé , chce si ho vážit, moc hezkých už není Citovat
Stifler Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Veroniko, vítej mezi námi v tomto klubu. Je docela zvláštní, že máš už čtvrtého Peugeota a přihlášení sem do klubu (příchod na fórum) tě zlákalo až nyní. Smekám před tebou, že si o auto pečuješ sama, takové ženy jsou dneska \"velmi žádané a nedostatkové zboží\" u úchyláků Peugeoťáků jako jsou tady a nejen u nich. Většinou si ženská neporadí ani s výměnou žárovky nebo pneumatiky, což je povinnost umět už od autoškoly, natož aby se pouštěla třeba do té výměny oleje. Citovat
rootsky Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Zajímavý kousek, uměl bych si to před domem představit (jakože \"závidím\"). Ať dělá jen radost... Citovat
chechet Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 to je nejaky origo prilepek na prave strane stredoveho panelu? jsem dosud nic takoveho nevidel. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 13. červen 2014 Odesláno 13. červen 2014 Já je to origo, příplatkové výbava pro mob . tel... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.