Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim...mam problem jedu a bez zjevne priciny mi z niceho nic auto ztrati tah a do 2s chcipne a rozviti se kontrolky. Vypnu klicek, zapnu a v pohode nastartuju a jedu dal. Udela mi to treba po 30 km nebo po 50 jak kdy, nebo treba hned 2x za sebou. Díky za jakoukoli radu.

mam P306 TD kombi r.v.1998 66kw

Odesláno
Něco s čerpadlem... Chová se to jakoby ti došla nafta ne ?

...skoro jako by dosla nafta...jenze bez sebemensiho zaskubnuti...proste auto strati tah a zacne zpomalovat..2 sekundy zhasne motor a rozviti se kontrolky.

Odesláno
Zkus, hned jak to chcípne otevřít nádrž jestli tam nebude podtlak. To by dělalo ucpaný větrací potrubí nádrže. :myslim

zkusim dam pak vedet.

Odesláno

Když zavře stopventil tak to zdechne hned a ne pozvolna jak tady píše. To vypadá na problém s dodávkou nafty. Možná ještě ucpanej filtr.

Odesláno

Dělalo mi to to samý. Když to chcípne tak otevři kapotu a podívej se, jak je na tom balonek na ruční pumpování nafty, jestli není splasknutý.

Jinak já vyndal čerpadlo z nádrže a vyčistil sítko. Bylo totálně zasraný. Od ty doby asi 4 roky bez problému.

Odesláno
Dělalo mi to to samý. Když to chcípne tak otevři kapotu a podívej se, jak je na tom balonek na ruční pumpování nafty, jestli není splasknutý.

Jinak já vyndal čerpadlo z nádrže a vyčistil sítko. Bylo totálně zasraný. Od ty doby asi 4 roky bez problému.

Diky zkusim, jen abych si to ujasnil to co jsi cistil byl asi palivomer kdyz to bylo v nadrzi (pod zadnima sadackama v pravo).

Odesláno

No jo, kecám, je tam jen sací koš a sítko. Už je to pár let. Jinak tu bylo někde vlákno s fotkami těch zanesených sítek.

Každopádně mně to pomohlo, od ty doby dobrý, tak zkus a uvidíš.

Je to pod zadní sedačkou, tuším na straně spolujezdce. Velká plastová matice, odpojit 2 hadice a pak to vytáhneš i s plovákem celý ven.

Odesláno
No jo, kecám, je tam jen sací koš a sítko. Už je to pár let. Jinak tu bylo někde vlákno s fotkami těch zanesených sítek.

Každopádně mně to pomohlo, od ty doby dobrý, tak zkus a uvidíš.

Je to pod zadní sedačkou, tuším na straně spolujezdce. Velká plastová matice, odpojit 2 hadice a pak to vytáhneš i s plovákem celý ven.

Tak vycisteno...moc bordelu tam nebylo jen takovej pucek nalepenej na sitku tak 2cm v prumeru...jel jsem dnes Strakonice - Brno - Strakonice cca 450km a ani jednou to nechciplo takze asi dobry...Diky za rady

Odesláno
len ako to uvolnit? uz som to niekolko krát skúšal, ale nepovolilo mi to...

Myslíš tu velkou plastovou matici? Já to dělal velkým plochým šroubovákem a na něj lehce poklepával paličkou.

Odesláno
len ako to uvolnit? uz som to niekolko krát skúšal, ale nepovolilo mi to...

http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/39973-xmb/#1543103

:)

Ty plasty se trochu svírají, takže když je to zatažené moc a i poklepáváním přes dřevo, natož pak přes šroubovák se akorát lámou ty zobáčky, je třeba to povolit plynulým tahem. Pro inspiraci, jak může vypadat hodně narychlo vyrobený přípravek na povolení.

Odesláno

Tohle jsem dělával \"francouzákem\", mám několik historických kousků, ale nesmí to být moc utopené....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...