Sixs Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 Zdravim...mam problem jedu a bez zjevne priciny mi z niceho nic auto ztrati tah a do 2s chcipne a rozviti se kontrolky. Vypnu klicek, zapnu a v pohode nastartuju a jedu dal. Udela mi to treba po 30 km nebo po 50 jak kdy, nebo treba hned 2x za sebou. Díky za jakoukoli radu. mam P306 TD kombi r.v.1998 66kw Citovat
kovy_s Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 Něco s čerpadlem... Chová se to jakoby ti došla nafta ne ? Citovat
Dave_k Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 Zkus, hned jak to chcípne otevřít nádrž jestli tam nebude podtlak. To by dělalo ucpaný větrací potrubí nádrže. Citovat
Sixs Odesláno 31. březen 2014 Autor Odesláno 31. březen 2014 Něco s čerpadlem... Chová se to jakoby ti došla nafta ne ? ...skoro jako by dosla nafta...jenze bez sebemensiho zaskubnuti...proste auto strati tah a zacne zpomalovat..2 sekundy zhasne motor a rozviti se kontrolky. Citovat
Sixs Odesláno 31. březen 2014 Autor Odesláno 31. březen 2014 Zkus, hned jak to chcípne otevřít nádrž jestli tam nebude podtlak. To by dělalo ucpaný větrací potrubí nádrže. zkusim dam pak vedet. Citovat
michal4051 Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 filtr,netěsnost,čerpadlo nebo stop ventil. Je to měsíc co nám blbnul na 405 ale byl dobrej byl povolenej drátek. Občas nestartovala ,občas chcípla Citovat
Dave_k Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 Když zavře stopventil tak to zdechne hned a ne pozvolna jak tady píše. To vypadá na problém s dodávkou nafty. Možná ještě ucpanej filtr. Citovat
Sagic Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 Dělalo mi to to samý. Když to chcípne tak otevři kapotu a podívej se, jak je na tom balonek na ruční pumpování nafty, jestli není splasknutý. Jinak já vyndal čerpadlo z nádrže a vyčistil sítko. Bylo totálně zasraný. Od ty doby asi 4 roky bez problému. Citovat
Dave_k Odesláno 1. duben 2014 Odesláno 1. duben 2014 TD a čerpadlo v nádrži?????? To slyším poprvé. Citovat
oddie Odesláno 1. duben 2014 Odesláno 1. duben 2014 V nádrži žádné čerpadlo není, jen sací koš. Citovat
Sixs Odesláno 2. duben 2014 Autor Odesláno 2. duben 2014 Dělalo mi to to samý. Když to chcípne tak otevři kapotu a podívej se, jak je na tom balonek na ruční pumpování nafty, jestli není splasknutý. Jinak já vyndal čerpadlo z nádrže a vyčistil sítko. Bylo totálně zasraný. Od ty doby asi 4 roky bez problému. Diky zkusim, jen abych si to ujasnil to co jsi cistil byl asi palivomer kdyz to bylo v nadrzi (pod zadnima sadackama v pravo). Citovat
Sagic Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 No jo, kecám, je tam jen sací koš a sítko. Už je to pár let. Jinak tu bylo někde vlákno s fotkami těch zanesených sítek. Každopádně mně to pomohlo, od ty doby dobrý, tak zkus a uvidíš. Je to pod zadní sedačkou, tuším na straně spolujezdce. Velká plastová matice, odpojit 2 hadice a pak to vytáhneš i s plovákem celý ven. Citovat
thomas969 Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 len ako to uvolnit? uz som to niekolko krát skúšal, ale nepovolilo mi to... Citovat
Sixs Odesláno 4. duben 2014 Autor Odesláno 4. duben 2014 No jo, kecám, je tam jen sací koš a sítko. Už je to pár let. Jinak tu bylo někde vlákno s fotkami těch zanesených sítek. Každopádně mně to pomohlo, od ty doby dobrý, tak zkus a uvidíš. Je to pod zadní sedačkou, tuším na straně spolujezdce. Velká plastová matice, odpojit 2 hadice a pak to vytáhneš i s plovákem celý ven. Tak vycisteno...moc bordelu tam nebylo jen takovej pucek nalepenej na sitku tak 2cm v prumeru...jel jsem dnes Strakonice - Brno - Strakonice cca 450km a ani jednou to nechciplo takze asi dobry...Diky za rady Citovat
Sagic Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 len ako to uvolnit? uz som to niekolko krát skúšal, ale nepovolilo mi to... Myslíš tu velkou plastovou matici? Já to dělal velkým plochým šroubovákem a na něj lehce poklepával paličkou. Citovat
oddie Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 len ako to uvolnit? uz som to niekolko krát skúšal, ale nepovolilo mi to... http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/39973-xmb/#1543103 Ty plasty se trochu svírají, takže když je to zatažené moc a i poklepáváním přes dřevo, natož pak přes šroubovák se akorát lámou ty zobáčky, je třeba to povolit plynulým tahem. Pro inspiraci, jak může vypadat hodně narychlo vyrobený přípravek na povolení. Citovat
Hafity Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Tohle jsem dělával \"francouzákem\", mám několik historických kousků, ale nesmí to být moc utopené.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.