Guest Rayden Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 špatně mi funguje větrák u 306 r.v. 1997, chvílema vůbec někdy trochu nepodařilo se mi k němu dostat přes kastlík, v návodu popisují jenom přístup když v autě není airbag Citovat
miloge Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 A seš si jistej že to je větrákem? Taky sem s tim měl problémy, když sem otočil kolečkem tak to někdy šlo pomalu a někdy rychle...a někdy vůbec´. Tak sem rozebral střední panel na regulaci otáček a byl tam zasranej ten tišták, po vyčištění to dalo pokoj. Teda aspoň na rok, teď to začíná zase zlobit:xvul Citovat
Driver Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Já bych to taky tipoval na ten regulátor otáček na palubce, mě to taky trochu zlobí, v krajní poloze je slyšet jak se ten větrák rozbíhá a zase zastavuje a musím tím kolečkem trochu zavrtět pak je to v pohodě. Citovat
Bici Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Jo dělá mi to to samý co Driverovi, pokud to je v poloze vypnuto, je slyšet že chvilkama otočí.Mě to teda nejde vyladit, aby přestal. A navíc teď před zimou začal hajzlík popískávat v malých otáčkách.... Citovat
Guest Rayden Odesláno 13. říjen 2005 Odesláno 13. říjen 2005 Tak to nakonec byly uhlíky přímo ve větráku, byly moc obroušený a bylo potřeba je vyměnit Citovat
Marvix Odesláno 9. leden 2006 Odesláno 9. leden 2006 Jak si se nakonec dostal k tomu větráku? Řešim podobnej problém. Větrák si chodí jak chce a vypnout ho nejde (regulace vlevo cirkulace, v pravo vzduch zvenku). Teď se konečne zastavil ,ale už se nerozběh. Doufám, že to bude jen, výše uvedenou znečištěnou regulací, ale kdyby ne, tak jak se dostat k větráku? Mimochodem ten větrák je na pernamentní otáčení nastavenej už od výrobce, nebo je to únava? Uvažuju o tom, že ho na tvrdo zastavim (teda až ho rozchodi ), ale mám strach aby sem nezastavil i něco jinýho. Teď myslim hlavně klimu, jestli by jí to neublížilo. Má někdo zkušenost? Citovat
Guest Rayden Odesláno 9. leden 2006 Odesláno 9. leden 2006 nakonec jsem nic nerozsroubovaval, pouze vyklapnul spodni desku a pak se hodne nahnul Citovat
Marvix Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Tak to klaplo. Je to jednoduší než ukrást dítěti lízátko. Vyčistil jsem větrák a regulátor, uhlíky už něco zažily, tak jsem je ještě trochu načančal nožem a z ventilace už se zase line příjemný vánek - zatím. Jinak u vyndaváná větráku se opravdu člověk kráááááásně protááááááááhnéééééé. Citovat
oni Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 kdyz se o tom bavite,nevite na co jsou ty tri spiralky co jsou na vstupu do ventilace tesne nad tim vetrakem!! Citovat
jiri.wolf Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Jsou to předřadné odpory ventilátoru topení a jsou tam aby se chladily proudem vzduchu. Citovat
Glum Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Původně zaslal: Rayden nakonec jsem nic nerozsroubovaval, pouze vyklapnul spodni desku a pak se hodne nahnul Citovat
Marvix Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Sice to neni přímo na mě, ale ...... Když si lehneš do míst kde má nohy spolujezdec a pohlédneš vzhůru, tak uvidíš plast kterej kryje větrák. Ten plast je pouze nacvaklej na trubce, která je vidět v ohybu (mezi kaslíkem a timhle plastem) Pak už stačí trhnout a heuréka, větrák je tu. Pak už jen trochu jógy se šroubovákem a je venku. Jinak co se týče mýho problému nefunkčního větráku - Nepravydelný běh vyřešilo vyčištění regulátoru (jsou tam kontakty, který běhaj po tiš?áku a od občasnýho jiskření se časem očoudí) Vypínání větráku ovšem přetvávalo. Neváhal jsem o víkendu vytrh kabely z větráku a hledal jejich druhej konec. A ejhle relé Po prošení a přemlouvání sem ho různými pákami dostal ven. Problém je právě v něm. Nechutně se mi hřeje a to tak, že se zapeklo do patice. (Jinak je to 2 malý relé v horní řadě zleva, který u mě spíná po otočení klíčku. Naškodu neni zkouknout pojistky 5 a 21. Jedna relé spíná a přes druhou teče proud do větráku, ale teď nevim která je která. Tak mnoho úspěchů a a? větrá Citovat
Glum Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 diky, vyzkousim.:-) Původně zaslal: Marvix Sice to neni přímo na mě, ale ...... Když si lehneš do míst kde má nohy spolujezdec a pohlédneš vzhůru, tak uvidíš plast kterej kryje větrák. Ten plast je pouze nacvaklej na trubce, která je vidět v ohybu (mezi kaslíkem a timhle plastem) Pak už stačí trhnout a heuréka, větrák je tu. Pak už jen trochu jógy se šroubovákem a je venku. Jinak co se týče mýho problému nefunkčního větráku - Nepravydelný běh vyřešilo vyčištění regulátoru (jsou tam kontakty, který běhaj po tiš?áku a od občasnýho jiskření se časem očoudí) Vypínání větráku ovšem přetvávalo. Neváhal jsem o víkendu vytrh kabely z větráku a hledal jejich druhej konec. A ejhle relé Po prošení a přemlouvání sem ho různými pákami dostal ven. Problém je právě v něm. Nechutně se mi hřeje a to tak, že se zapeklo do patice. (Jinak je to 2 malý relé v horní řadě zleva, který u mě spíná po otočení klíčku. Naškodu neni zkouknout pojistky 5 a 21. Jedna relé spíná a přes druhou teče proud do větráku, ale teď nevim která je která. Tak mnoho úspěchů a a? větrá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.