Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

větrák u 306

Recommended Posts

Odesláno

špatně mi funguje větrák u 306 r.v. 1997, chvílema vůbec někdy trochu

nepodařilo se mi k němu dostat přes kastlík, v návodu popisují jenom přístup když v autě není airbag

Odesláno

A seš si jistej že to je větrákem? Taky sem s tim měl problémy, když sem otočil kolečkem tak to někdy šlo pomalu a někdy rychle...a někdy vůbec´. Tak sem rozebral střední panel na regulaci otáček a byl tam zasranej ten tišták, po vyčištění to dalo pokoj. Teda aspoň na rok, teď to začíná zase zlobit:xvul

Odesláno

Já bych to taky tipoval na ten regulátor otáček na palubce, mě to taky trochu zlobí, v krajní poloze je slyšet jak se ten větrák rozbíhá a zase zastavuje a musím tím kolečkem trochu zavrtět pak je to v pohodě.

Odesláno

Jo dělá mi to to samý co Driverovi, pokud to je v poloze vypnuto, je slyšet že chvilkama otočí.Mě to teda nejde vyladit, aby přestal. A navíc teď před zimou začal hajzlík popískávat v malých otáčkách....

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak to nakonec byly uhlíky přímo ve větráku, byly moc obroušený a bylo potřeba je vyměnit

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Jak si se nakonec dostal k tomu větráku? Řešim podobnej problém. Větrák si chodí jak chce a vypnout ho nejde (regulace vlevo cirkulace, v pravo vzduch zvenku). Teď se konečne zastavil ,ale už se nerozběh. Doufám, že to bude jen, výše uvedenou znečištěnou regulací, ale kdyby ne, tak jak se dostat k větráku? Mimochodem ten větrák je na pernamentní otáčení nastavenej už od výrobce, nebo je to únava? Uvažuju o tom, že ho na tvrdo zastavim (teda až ho rozchodi :D ), ale mám strach aby sem nezastavil i něco jinýho. Teď myslim hlavně klimu, jestli by jí to neublížilo. Má někdo zkušenost?

Odesláno

nakonec jsem nic nerozsroubovaval, pouze vyklapnul spodni desku a pak se hodne nahnul :D

Odesláno

Tak to klaplo. Je to jednoduší než ukrást dítěti lízátko. Vyčistil jsem větrák a regulátor, uhlíky už něco zažily, tak jsem je ještě trochu načančal nožem a z ventilace už se zase line příjemný vánek - zatím. Jinak u vyndaváná větráku se opravdu člověk kráááááásně protááááááááhnéééééé.:D

Odesláno

Sice to neni přímo na mě, ale ...... Když si lehneš do míst kde má nohy spolujezdec a pohlédneš vzhůru, tak uvidíš plast kterej kryje větrák. Ten plast je pouze nacvaklej na trubce, která je vidět v ohybu (mezi kaslíkem a timhle plastem) Pak už stačí trhnout a heuréka, větrák je tu. Pak už jen trochu jógy se šroubovákem a je venku.:super Jinak co se týče mýho problému nefunkčního větráku - Nepravydelný běh vyřešilo vyčištění regulátoru (jsou tam kontakty, který běhaj po tiš?áku a od občasnýho jiskření se časem očoudí) Vypínání větráku ovšem přetvávalo. Neváhal jsem o víkendu vytrh kabely z větráku a hledal jejich druhej konec. A ejhle relé :o Po prošení a přemlouvání sem ho různými pákami dostal ven. Problém je právě v něm. Nechutně se mi hřeje a to tak, že se zapeklo do patice. (Jinak je to 2 malý relé v horní řadě zleva, který u mě spíná po otočení klíčku. Naškodu neni zkouknout pojistky 5 a 21. Jedna relé spíná a přes druhou teče proud do větráku, ale teď nevim která je která. Tak mnoho úspěchů a a? větrá;)

Odesláno

diky, vyzkousim.:-)

Původně zaslal: Marvix

Sice to neni přímo na mě, ale ...... Když si lehneš do míst kde má nohy spolujezdec a pohlédneš vzhůru, tak uvidíš plast kterej kryje větrák. Ten plast je pouze nacvaklej na trubce, která je vidět v ohybu (mezi kaslíkem a timhle plastem) Pak už stačí trhnout a heuréka, větrák je tu. Pak už jen trochu jógy se šroubovákem a je venku.:super Jinak co se týče mýho problému nefunkčního větráku - Nepravydelný běh vyřešilo vyčištění regulátoru (jsou tam kontakty, který běhaj po tiš?áku a od občasnýho jiskření se časem očoudí) Vypínání větráku ovšem přetvávalo. Neváhal jsem o víkendu vytrh kabely z větráku a hledal jejich druhej konec. A ejhle relé :o Po prošení a přemlouvání sem ho různými pákami dostal ven. Problém je právě v něm. Nechutně se mi hřeje a to tak, že se zapeklo do patice. (Jinak je to 2 malý relé v horní řadě zleva, který u mě spíná po otočení klíčku. Naškodu neni zkouknout pojistky 5 a 21. Jedna relé spíná a přes druhou teče proud do větráku, ale teď nevim která je která. Tak mnoho úspěchů a a? větrá;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...