Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Chlapi nemáte vy nebo nevíte o někom, kdo by prodával nějaké pěkné černé nebo podobné liťáky na Peugeota 406 r.v.1996 ? Představuji si r17 nebo 16, nejlépe včetně pneu. ET mám v techničáku 18 tuším.

Mohu dat na auto i větší, než mám v techničáku ? Mám tam 185/60 6Jx15 4x108.. Mohu tam dát 7x17 215/50 např. ? Moc díky za rady

post-53071-14109636604506_thumb.jpg

Odesláno

v TP mám jen alternativní použití r15.. ale co tak koukám po tomto fóru, tak všichni mají kola 16,17 nikdo to nemá v TP.. vím, že tam nesmím mít to, co nemám v TP.. ale nikomu kola nekontrolují přece..jestli máš 15ky nebo 16ky..

Odesláno

né, spíš bych tam dal 16... peněz nemám DOST :D já tam mám právěže jen 14 a 15 rozměr.. a abych to měl napsané i v TP, tak je kolem toho lítání jak něco, co jsem tak četl :( jn pojišťovna ..

Odesláno

Von tě ten smích přejde když tě někdo napálí a policajt 1. co udělá vyfotí tvoje kola. Přečti si za kolik měsíců bez řidičáku je řízení technicky nezpůsobilého vozidla :papa

[upravil dne 29/3/14 21:51 od koblih69]

Odesláno
Hoši přece nemůžu dát na auto 15ky kolesa.. kdyť jsou to prcci :( kurde proč nežiju v Americe :(
Co to meleš, mam to samý, jezdil jsem na 14 plechách a v letě na 14tkách litých, ted mám 15\" na leto Ouragany, a na zimu Opale a nemužu si stěžovat, ani vzhledem ani komfortem to neutrpělo tak co, navíc 15\" guma je o dost levnější než 16\", tak nevymejšlej kraviny a kup originalní kola a maš vystarano;)
Guest servisman
Odesláno

Musím souhlasit s Radkem, měl jsem jak 14 i 15 a nenaříkám , nyní mám oboje 15 jak zimní tak letní a spokojenost

Odesláno

Měl jsem 2x 406 a musím říct že 14 jsou opravdu malý, 15 jsou tak na zimu a 16 jsou ideál, do 17 bych nešel. Protože máš v TP napsaný jen max 15, kup si nový kola s typovým listem a nech si to na stk potvrdit že je tam můžeš mít, potom jen zajedeš na úřad si je nechat dopsat a budeš mít vše ofiko.

Odesláno

Agir: tady je to marny ;) 99% členu ti bude rvat do hlavy at tam dat to co maš v tp.

takže maš 3 možnosti:

1, bud tam das kola podle techničaku

2, tak jak piše šalda. sehnat nový kola s typovým listem dopsat si je do tp

3, nebo si tam hodit kola jaky chceš. ale pak musíš počítat s tím že když se neco stane tak to muže jit pak vše na tebe.

kola se kontroluji. když tě zastavi policajti tak ti klidne pokutu za kola mužou dat.

sorry kluci ale 14\" a 15\" na tak velky auto jako je 406 je k smichu :D

Odesláno

15 sem měl zimáky a 16 letní a nemoh sem si na nic stěžovat :)

tak jako tak tě ty kola s typovým listem výjdou o dost levnějš než pak platit pokutu takže bych se přikláněl k Šaldovi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...