Bamatala Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 aahojte, sorry ak v zlom vlákne ale nedari sa mi zohnat slovenčinu pre RT4 ver. 8.20, resp. je vobec k mani alebo len CZ? dik Maco [upravil dne 28/3/14 21:55 od Bamatala] Citovat
mmartinkovic Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Čo tak pozrieť banner hore, beží tam reklama. Naučíme vaše auto slovensky. Ale to bude niečo stat. A ty to chceš asi co najlacnejšie. Však. Citovat
baffy Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Pozri sem: ,ono stačí trochu pohladať a všetko nájdeš Citovat
Bamatala Odesláno 4. duben 2014 Autor Odesláno 4. duben 2014 Čo tak pozrieť banner hore, beží tam reklama. Naučíme vaše auto slovensky. Ale to bude niečo stat. A ty to chceš asi co najlacnejšie. Však. mnoo nič dnes nie je zadarmo, ale momentálne v priebehu dvoch týždnov som upgradoval rt4 na 3 peugeotoch, nahral som im mapy, mirascriptom odblokoval video a obrazovku s tlakmi, upgradol soft na 8.20 - *** stravil som dost času pri tom asi vieš kolko to trvá a predstav si Z A D A R M O dik za ponuku, nakolko su tu aj členovia ako Baffy je to uz ok. :papa Citovat
tonottt Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Prepáč chcel by som sa opýtať vieš poslovenčiť aj rt3 ? Písal som petrovitn1 ale po prvom kontakte na moje správy neodpovedá čomu velmi nerozumiem nakolko som to nechcel zadara. Mam tam verziu 6.51 original nič som s tym nerobil možno by mi stačilo poprípade upgrade softwaru ale nejako sa neviem odhodlať to urobiť sám. Prečítal som rôzne vlákna tu ale podla mna je to tu rozpísané krížom krážom a mám z toho hokej. Prípadne viete to urobiť niekto? Podla možnosti z už aspon raz odskúšaného disku? Citovat
tiko Odesláno 25. květen 2015 Odesláno 25. květen 2015 Prosim ako sa da nastavit obrazovka s tlakmi. dakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.