Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chalani :papa Všimol som si že v mojom coupecku má chladiaca kvapalina hnusnú hnedú farbu :o Je mi jasné že ju treba meniť lebo viem že sa predošlí majiteľ o auto moc nestaral. Niekde som čítal že keď je chladiaca kvapalina stará a špinavá mala by mať podobnú hnedú farbu. Alebo sa mám báť že je to olej ? :bojim Mate s tým niekto skúsenosť? Ďakujem za odpoveď

Odesláno
Tak teda môže byť tá farba zapríčinená tým že je chladiaca kvapalina už stará ?? Aký typ chladiacej kvapaliny by ste mi odporučili ?? :) Ďakujem

Čo znamená stará? Ja mám v aute od výroby od r. 2005 a hnedá teda rozhodne nie je.

Odesláno

To každopádně, ale když otevřu víčko a je tam hnědá smradlavá kejda tak to není samo sebou. Marně pátrám v paměti po případu kdy by nebyla prasklá hlava nebo těsnění. Samozřejmě je možný, že to auto někde stálo s rozpáraným předkem a vypuštenou kapalinou a když to po roce napustili tak to dopadlo takhle, ale spíš bych tipoval to těsnění.

[upravil dne 26/3/14 14:49 od koblih69]

Odesláno

No na proplach samotný stačí voda, ale pokud s tím chceš jezdit a propláchnout to pořádně tak bych tam pak nalil destilku. Do se pak přidává třeba soda aby ses zbavil mastnoty, nebo nějaký \"radiator\" flush, ale tam se může stát, že pokud je to načaté tak se to výrazně zhorší.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...