Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já ji používám v autě, protože mám problém nabít mobil s nabíječkou na 12V. Teda někdy mě to nabíjí, jindy zase ne, nějak to nechápu, mám v autě 3 nabíječky, plus jsem ještě mobil nabíjel přes USB z rádia, a někdy mě to nabíjí a někdy ne, zkoušel jsem i jiný 3 mobily a tam problém není žádnej. Asi budu mít baterku v mobilu na ho.no.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

http://www.aliexpress.com/item/Newest-1pcs-Ultra-thin-5600mah-perfume-polymer-mobile-power-bank-general-charger-external-backup-battery-pack/1771855547.html

Co myslíte? Chci aby to mělo pokud možno kompaktní rozměry a nepotřebuji aby to nabilo telefon (2000 mAh) pětkrát, chci to jen jako pojistku pro případy, kdy zapomenu na nabití telefonu a budu muset někam vyjet. Nabití na cca 50% by bohatě stačilo.

• O 2 roky později...
Odesláno

Tak jsem si taky pořídil a zatím velká spokojenost. Je to Wiking Akula II 16000 mAh se solárním dobíjením (ze zásuvky lze samozřejmě taky). Navíc je integrovaná svítilna. Někomu by možná vadila vyšší hmotnost, pryžové krytky vývodů se zdají, že dlouho nevydrží, ale jinak OK a hlavně dobíjí rychle.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Dostal jsem letos pod stromeček a jsem spokojenej, vydrží nabít 3x mobil,teď už  do práce nabíječku netahám ,zrovna dneska jsem jí nabíjel abych jí měl plnou na 100%

Odesláno z Samsung J 5

20170111_221608.jpg

20170111_221215.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Hoj Všem, potřeboval bych poradit pokud možno co nejlepší volbu PowerBanky na nabíjení mojeho telefonu HTC 10. Telefon má USB-C a baterii s kapacitou 3.000mah a podporuje rychlonabíjení QQC 3.0, nabíječka má parametry tuším 5V a 2,5A. Díval jsem se po Xiaomi PowerBank 20 000mAh a Remax Proda PowerBank 30000mAh AA-1041 , nemáte někdo z Vás jeden z uvedených modelů?

Případně poradíte mi někdo zběhlejší lepší alternativu s cenou do strop 1.200,- Kč? Díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...