Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera mě náš IT odborník z práce řekl že ta power banka je na nic, že to nezvládne mobil nabít, ale to je přece kravina, ne? Nebo to lze použít jen jako druhý zdroj když je baterka vybitá?Když mobil nechám v klidu a napojím ho přes power banku dokáže to mobil nabít nebo bude kapacita baterky v mobilu stále stejná?

Odesláno

Né jen jsem napsal decentně, že je to blb. Obecně je potřeba řešit proud, který je schopná P.B. dát a porovnat ho s proudem, který potřebuje telefon. Protože ale většina P.B. mívá výstup 1-2A a telefony se v pohodě (byť pomaleji) nabíjí od 0,5A (což je třeba proud z USB) tak pravděpodobnost, že by to nestačilo je minimální.

Jediné co je reálné je kapacita - tedy \"malá\" P.B. nabije telefon třeba jen z půlky, \"velká\" třeba 3x... ale to je jiná pohádka.

[upravil dne 29/3/14 12:10 od koblih69]

Odesláno

Tak kapacita je jasná, a výstupní výkon má tahle p.b. 2 A, takže to bude v pohodě, ale díky za info, aspoň můžu večer v klidu spát:D

Já zkusím tuhle a pak jsem si říkal že bych si ještě potom objednal jednu nějakou menší, velkou jako zapalovač a kapacita jen 2600mAH, ale bylo by to hlavně na to abych ji mohl stále nosit u sebe a nijak nepřekážela v kapse.

• O 3 týdny později...
Guest minimaxa
Odesláno

Máte někdo postřehy, jak dlouho to drží kapacitu když se to válí bez použití v šuplíku?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes som opat otestoval PB a v pohode natankovala moje HTC One na 100% a z nej ubudlo cca 50%.Skusal som aj tablet a tam je uz problem nabit ho na 100%.Ale ja PB potrebujem na mobil,takze zatial som spokojny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...