Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak když jsou to tablety určený přímo do bazénu tak proč bych je tam nedal? Ale u té skalice nevím, není to primárně určeno do bazénu, proto váhám zda ji tam dát,

Odesláno

V tablete je daleko vetsi mnozstvi chem srajd nez ta skalicejinak teda ty tablety maj v sobe tak 2% skalice. Davam 3g na 1000l a staci. Saldo decka musi vypit 100l aby jim neco bylo

Odesláno

Na skalici jsem sel az ted, uz jswm mel srovnane ph i chlor,dosypal jsem skalici a zatim 10 dni bez jine chemie a ok, bazen celyden na primem slunku deti se furt cvachtaj, filtrace jede 6hodin v noci a 6 ve dne,cistyho casu samo

Odesláno

Dobrá, díky za rady, zítra to koupím a zkusím, a nebudu tam tedy už dávat ty tablety, ph i chlor mám pochopitelně v normálu. A uvidíme co to bude časem dělat.

Odesláno (upraveno)

Na skalici jsem sel az ted, uz jswm mel srovnane ph i chlor,dosypal jsem skalici a zatim 10 dni bez jine chemie a ok, bazen celyden na primem slunku deti se furt cvachtaj, filtrace jede 6hodin v noci a 6 ve dne,cistyho casu samo

To tam mas i nějaký solar?

Tchán dává jen savo a modrou skalici a ted v tech teplech mu voda zezelenala....

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno

Bráchovi taky zezelenala, a to více méně používá to stejný co já, jen asi míň filtruje. Já mám vodu celkem dobrou, jen je trochu mléčná, když ji promíchám, ráno je voda krásně čistá, všechen kal sedí na dně, ale nedaří se mě ho vysát úplně.

Odesláno

Tak skalici mám, za jak dlouho můžou jít děcka do bazénu když ji tam dám? Na netu jsem četl že se to má nechat 24 hodin filtrovat, ale ne za jak dlouho je bazén k použití.

Guest minimaxa
Odesláno

Já používám jen malý tablety 5v1, mám v plováčku 4ks, měním po rozpuštění, jednou za 14 dní 2dcl sava pro bazény a mám již roky vodu stále čistou. Vodu beru pitnou z vodovodu.

Guest minimaxa
Odesláno

Jeden vo koze a druhej vo voze. Sekundama je myšlena rychlost vkládání příspěvku!  :D

Odesláno

Teď si připadám jako debil když si to teď tak pročítám :-D

Ale já byl ráno holt netrpělivej, tak sem měl v hlavě jen tu skalici :-D

Tak já si taky těch pár sekund počkám :-D

Odesláno (upraveno)

Já mám už zase bílou vodu :( pH je v pořádku, tak jsem zvědavý na kyselinu. Hned v pondělí ji koupím. Nejhorší je, že je bazén non-stop využíván a já nemám prostor na aplikování té chemie.

Trochu mě děsí, že by se měl dávat litr kyseliny do 4m3 vody. Takže do mého bazénku 7 litrů kyseliny :o

Upraveno uživatelem Péťa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...