ChouLu Odesláno 22. březen 2014 Odesláno 22. březen 2014 Restaurace mě již kontaktovala a rádi by tak nějak věděli co si tedy zvolíme za jídla... Za mě bych volil 5 jídel, které se dají do jídelňáku jako menu.. Nějaké nápady na jídla? Za mě určitě něco z kuřecího, pak třeba gulášek, pro vegany rizeto? inspirovat se můžeme zde: http://www.pod-vezi.eu/restaurace/jidelni-listek.html
MilanF1 Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 Nápady nikdy nemám a stálý lístek moc nepomůže, je třeba znát polední nabídku s cenami. Zajímavá je ve stálém menu zvěřina, ale za 200 Kč ji k obědu nikdo chtít nebude. 5 jídle je slušná nabídka. Osobně bych volil zajímavá jídla typu: Kančí kýta se šípkovou, knedlík (záleží na obědové ceně) nějakou kapsu (jako ji měli při naší návštěvě - prostě hromada masa). nějakou rybu (lokální kuchyně, jsme přeci na jihu Čech) něco bezmasého (těstoviny, risoto, ...) nějakou klasiku za relativně nízký peníz (guláš, řízek, atd.) + rybí polévka Co vy na to? Víme, že tam vaří dobře, nebránil bych se takto zajímavému menu.
ChouLu Odesláno 27. květen 2014 Autor Odesláno 27. květen 2014 Takže jídla tak nějak domluveny... dohodli jsme i mysliveckou roštěnou, ale s menší gramáží aby ta cena byla kolem 100-120Kč... Příští týden se zastavím v restauraci osobně a dohodneme detaily... Momentálně vím, že první vlna je objednaní na 11:30, nicméně problém je druhá vlna která bude za 2 hodiny S tím zkusím ještě něco udělat a snížit dobu na hodinu a půl, aby se nechal OZ odstartovat právě v těch 14:00...
MilanF1 Odesláno 27. květen 2014 Odesláno 27. květen 2014 Super, ta doba je dlouhá, 2 hodiny je dost. Nicméně lidem bych řekl, že kdo chce jet OZ a zároveň jít na oběd, ať jde v první vlně.
Recommended Posts