pecino Odesláno 21. březen 2014 Odesláno 21. březen 2014 Ahojte, jelikož mám v autě LPG a nádrž místo rezervy tak mám v autě opravnou sadu s kompresorem. Koupil jsem dojezdové kolo 135/80R15 ale po přiložení k původnímu kolu má menší obvod. Nebude to dělat problém na přední nápravě? Jaký rozměr používáte? Dík Citovat
Mira2B7 Odesláno 21. březen 2014 Odesláno 21. březen 2014 Tak nějak se mi zdá že se dojezdové kolo NESMÍ používat na hnané nápravě, což tady je. Citovat
Návštěvník Odesláno 21. březen 2014 Odesláno 21. březen 2014 To se ti asi opravdu zdá. Jaký by mělo smysl mít dojezdovou rezervu a nemožnost jí použít v případě potřeby? Na dojezdové rezervě je vyznačena maximální rychlost, kterou by jsi měl dodržet. Dneska už není ani zákonem daný že musí být rezerva taková či maková. Prostě kolo, který tam dáš můžeš použít jako rezervu. Samozřejmě s příslušnou hloubkou dezénu. Citovat
koblih69 Odesláno 21. březen 2014 Odesláno 21. březen 2014 Ten rozdíl průměru je běžný, na krátké dojetí to není potřeba řešit, pokud bys jel na dělší vzdálenost uděláš nejlíp když ji dáš dozadu. Citovat
pecino Odesláno 21. březen 2014 Autor Odesláno 21. březen 2014 díky za info, jsem rád že jsem ji nekoupil zbytečně Citovat
Roman Bazi Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 Já mám také opravnou sadu (knoty) a kompresor a jezdím bez rezervy. Kupuji pneumatiky se zesílenou bočnicí (pro svůj vlastní lepší pocit, že ji snad neprorazím). Rezervu s sebou vozím jen na dlouhé cesty, nebo když někam jede manželka. Také by se mě líbila dojezdová rezerva. Taky s sebou vozím jarovou vodu, v rozprašovači. Když píchnu, tak postříkám kolo, a bublinky mě ukážou, kde je defekt. Funguje to velmi dobře. Citovat
Haryk Odesláno 27. květen 2014 Odesláno 27. květen 2014 jelikož mám taky místo rezervy nádrž, tak si chci koupit kompresor, ale babo raď, je jich hafo na výběr zatím tam mám jen sprej s ňákou sr..kou. Knoty a kompresor jsou určitě lepší. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.