Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, měl bych tu pár chybovíc kodu z 407SW 2.0HDI co mi vyjely z diagnostiky, nemáte někdo skušenosti z řešením problému z jednotlivými závadamy??

p1644,P1614,P1351,P2562,P0490,P1457,P0299,P0472. hlavně se mi jedná o závadu turba, auto jezdí ale turbo nezabírá, kouř z motoru nejde. dík za rady..

[upravil dne 20/3/14 16:27 od tvoreček]

Odesláno

P1644 a P1614 - problém s bezpečnostním spínačem na pedálu plynu pro omezovač rychlosti

P1351 - relé žhavení je napájeno, svíčky ne - běžná závada na 407 2.0HDI - přitom žhavení normálně funguje

P0299 - netlačí turbo - zkontroluj podtlaky

to je tak vše, co narychlo vypotím, ostatní bych musel hledat až budu mít chvíli;)

Odesláno

Zkontroluj všechny hadičky které vedou od vakuové pumpy k elektroventilům, zásobníku podtlaku. V podstatě jdi po hadičce od podtlakového posilovače brzd až do místa kde se rozdělují. Tam je vakuová pumpa a od ní vede pár hadiček, tak jdi po nich. Často bývá problém v gumových přechodech na nátrubky elektroventilů. Dva jsou pod alternátorem na bloku motoru a jeden (pro turbo) je vlevo za motorem. Musíš v každém případě sundat plastový kryt motoru. Nakonec ještě na podtlakové komoře turba, ale tam se hodně blbě může, je to vpravo za motorem ale níž než ten elektroventil.

Odesláno

ještě otázečka k tomu pedálu našel jsem na foru tuto fotku a chtěl bych se zeptat jaké to jsou odpory a zda toto propojení může pomoct nebo jen to rozebírání co jsem vyděl v tom vláknu..

post-32476-14109636477013_thumb.jpg

• O 3 roky později...
  • O 1 rok později...
Návštěvník
Odesláno

Ahoj, taky mám chybu P1644 a omezovač nefunguje. Chci si koupit nový pedál, ale nový určitě ne. Ta cena se mi nelíbí. Našel jsem na sbazaru, avšak má tam označení f00c3p2337. V serviceboxu mám psáno, že bych tam měl dát 1601Q4. Prodejce pedálu nedokáže říct, jestli je to ten pedál. Proto se raději zeptám i tady. Mám ten pedál koupit? Bude mi fungovat? Díky

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Ahoj, můj vin je VF36E4HTH21595384

Díky

Upraveno uživatelem Návštěvník
Necituj předchozí příspěvek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...