mikes20 Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 Nazdar chlapi, Mal som tú česť sadnúť do 407mičky a prebehnúť si ju. Všimol som si, že pri pomalom zošľapovaní spojky pri voľnobehu je cítiť kopanie proti nohe asi v polovici zošľapnutia pedálu. Nebolo to veľmi výrazné, ale je tam jasne citeľné. Pri normálnom jazdení - rýchlom zošľapnutí spojky si to človek ani nevšimne. Je to normálne cítiť pod nohou takéto chvenie? Robí to aj vám? Spojka a dvojhmoťák boli (vraj) menené pred rokom (cca. majú teraz za sebou 25 000 km). Vďaka za odpoveď Citovat
koblih69 Odesláno 17. březen 2014 Odesláno 17. březen 2014 U mě taky nic a jsem na to dost citlivej... Citovat
baffy Odesláno 17. březen 2014 Odesláno 17. březen 2014 Pri jemnom položení nohy na pedál bolo cítiť chvenie,respektíve kopanie ,ale výmenou spojky sa to odstránilo.Menil som to zhruba pred rokom a zatial je klud. [upravil dne 17/3/14 18:00 od baffy] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.