Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. takze som mal opat raz smolu. Volali mi rano z prace ze vietor strhol konstrukciu zo stanom, ta preletela ponad auto a poskodilo zadne svetlo. Samozrejme ze sa ukazalo ze to nie je len svetlo. Chcem sa spytat ci sa da toto opravit. Lebo zmena casti znamena asi menit stvrt auta. Dajte prosim vediet ak sa niekto vyzna..

post-21542-14109636266_thumb.jpg

Odesláno

Tak to bude platit ten co stavěl ten stan ne? Nebo to půjde z jeho pojistky.

Jinak jak koukám na velikost stanu to mohlo dopadnout daleko hůř. :o

Odesláno

Tak vam poviem ze to bolo stastie v nestasti. Jedna vec je ze som chcel auto brat domov ale rozhodol som sa ze ostane este na noc vo firme... Druha vec prave kvoli stanu som ho preparkoval trochu na bok. normalne stalo rovno pod tym stanom.. keby som ho tam nechal uz by asi nebolo co riesit..

Pokial ide o platenie tak samozrejme ze sa to rozbehne a uvidim kto bude nakoniec zodpovedny. Ci debili co postavili stan a neukotvili ho dobre ale spravca budovy ktory si tam dal nainstalovat.

Vracajuc sa k poskodeniu. Islo mi o to ci sa to da opravit vyklepanim a lakovanim alebo bude nutna vymena. Lenze ak vymena tak si to neviem predstavit lebo to nie je sam blatnik ale vyzera ako jeden cely bok karoserie v kuse.

Auto je v zaruke (jasne ze to s tym nema nic spolocne) a budem ho davat robit v autorizaku. Fakt mi nejde dohlavy ak by sa menila cela cast, ako sa to bude dat urobit ked to je v kuse jedna cast....

Toto by ma fakt zaujimalo? Neviete? Som z toho v prdeli..

Ale ako sa vravi , kto az prilis dba na auto tak sa mu deju naschvaly...

Odesláno

Dik za odpovede. Hlavne tie posledne ma trochu pozdvihli na duchu. Som z toho na prasky. Ked si pomyslim ze by trebalo menit toto cele tak to sa snad ani neda...

Snad to budu vediet urobit ako ste pisali (vyklepanim).

Najlepsie je ze ked som volal na policiu tak povedali ze k takym pripadom nechodia. Ale ked som typkovi z firmy co stavali ten stan dal cez hubu ked zacal mudrovat tak prisli kokoti.

Odesláno

No vyber si, klempíř ti to vyklepe, ale zrovna v týhle hraně bych to nechtěl. Bude to tam pěkně hnít. Nevím kolik stojí díl, ale blatník s lakem počítej v autorizáku cca 80 tis. Za mě jednoznačně novej blatník. Konec konců to ti řeknou i v autorizáku....

[upravil dne 15/3/14 13:43 od koblih69]

Odesláno

Pokud bych to neplatil z vlastní kapsy tak to nechám vyměnit v autorizáku a neřeším.

Řešit pak když to někdo \"šikovně\" vyklepe a ono to začne rozkvítat by se mi opravdu nechtělo. Nehledě na to, že tam je ta hrana nad světlem a tu srovnat, aby to nebylo poznat chce velkýho umělce.

P.S. Jen ten zadní blatník stojí necelejch 16000,-.

[upravil dne 15/3/14 14:43 od Dave_k]

Odesláno

tak auto v ziadnom pripade nechcem predavat. a cely bok menit povazujem za \"totalnu skodu\". Verim ze to pojde nejak urobit bez nasledkov.

nie som typ co kupuje auto a meni kazdy rok. kvoli tomu som toto kupoval nove aby jazdilo kym bude moct a preto sa o nho aj staram ako sa da.

[upravil dne 15/3/14 14:48 od Vlado-77]

Odesláno

Přemo, dá to hodně práce a stejně musíš stříkat celej blatník. A protože ta hrana nepůjde dokonale tak tam bude hromada kitu. Proto píše na prosdej OK, ale pro mě ne. Třeba se pletu, nejsem klempíř, jen vycházím z toho co mi klempýra vždycky říkal když jsem tam něco dovezl. Totálka to na 95% nebude, takže autorizák a tam ať posoudí a zaplatí to buď viník, nebo jeho pojistka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...