Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jj, pod volantem. Proměř tu 13:D:D

Drát s přepínačem: to bych nedělal, ale jak chceš. Nezapomeň na pojistku a na nebezpečí požáru. Čím míň dodělávaných věcí, jsou s tím jenom problémy. Raději nech ty 2 hodiny nastartováno - pokud lednička nevydrží ty dvě hodiny bez napájení.

(Dělám to tak, že si doma namrazím PETky s vodou a pak mi stačí termotaška).

Odesláno

Máš pravdu, že dodělávaný věci jsou na nic. Asi to nechám opravdu být. Hned zítra kouknu na tu 13. Tahle zásuvka v područce by měla být pod proudem neustále. Na tohle auto se dost blbě shání informace. Hlavně v HS Auto Peugeot o něm ví naprostý kulový. Už jsem přemýšlel i o Mitshubishi. Vždyť je to Outlander:D

Odesláno

Jsem rád, že se potvrdilo to DVD ...

No pokud je to taková ta autochladnička s Peltiérovým článkem tak ty mívají spotřebu do 10ti W takže nějaké 2-3 hodiny není žádný problém.

Odesláno

Zásuvka v područce (u řadicí páky) je zapínaná se zapalováním, To vím bezpečně. Leda že by měl jiný rok, anebo dvě polohy pojistky, jako jiné Peugeoty. Na toto auto se těžko shánějí informace.

[upravil dne 11.5.2014 08:13 od P607Olda]

Odesláno

Pak je divné, že zásuvka u řadící páky se vypíná. To jsem viděl na vlastní oči. rok výroby 2010

Jestli ta poloha LOCK není tak, že vypneš motor, ale nevyndáš klíč - Oktávky to tak mají, že rádio hraje i s klíčem v poloze 0, a vypne, až ho vytáhneš.

[upravil dne 11.5.2014 19:12 od P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...