Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čím konkrétně myslíš, že si pomůžeš ročníkem, vždyť je to jen číslo. Zásadní byl konstrukční zlom na přelomu tisíciletí, viz rozdíl v konstrukci 405 a 406, tam byl obrovský skok, ale z 2003 do dnešních aut se stalo v podstatě kulový, akorát se děsně řeší \"dyzajn\" a do aut se rvou píčoviny, co budou časem akorát problémové. A vyndavací sedačky vidím naopak jako výhodu, protože o to víc ti zbyde prostoru, než když se jenom sklopí.

S teplou garáží v zimě souhlas, taky parkuju auto venku.

Odesláno

Jo třeba jak auta začínají reznout,části podvozku,karoserie sem tam odloupnuty lak...

Ty vyndavaci sedačky musím někde uskladnit,někde je mít....když je nepotrebuju sklopené v kufru zabírají hodně místa,ze jsou na delší cestování komfortnejsi a pohodlnější to samozřejmě jsou o tom žádná.....

Ano do aut se cpe čím dal víc elektrický,proto mám vyhlidle auto ,které se vyrábí s faceliftama už od roku 2005,motory taktéž odzkousene spolehlivě žádný novoty jako 3hrnek,VTI,thp apod.

Na desing kaslu,stačí mi 6pytlu,automatická klima,tempomat,Abs a ESP....chci jezdit ne spravovat a něco řešit...to auto se mi ještě vzhledově líbí....

Odesláno

Máme doma Zafiru A a není to špatné auto.Až na nulový kufr,při použití třetí řady sedaček.Holt je to postaveno na podvozku z Astry.Ale zase manipulace se sedačkami je parádní i variabilita celkem jde.B je to samé.

[upravil dne 13.3.2014 07:41 AM od lape]

Odesláno

teplá garáž je v zimě největší blbost, myslím když se s autem denně jezdí..., jinak v listopadě dát do teplé garáže a auto vytáhnout v dubnu--asi OK, ale tak u kabrio, nebo veterána :D

Odesláno

Chlapi s tou garáží nesouhlasím.Pro mě je důležitější nastoupit do pěkně teplého auta,než do zmrzlého kde všechno studí je stuhlé apod..A ta sůl atˇ si klidně pracuje-pravda je že auto trpí,ale je tady pro mě ne já pro něho.

Odesláno
Od pěkně teplého auta mám nezávislé topení. V teplé garáži auto akorát brzy zrezne, když se tam dává v zimě každý den.

Pokud je nezávislé topení,je to fajn,ale většina aut ho nemá.Za mě auto v garáží.Pro motor a řidiče je to lepší.Pro karosérií horší.Já mám jasno :papa

Odesláno

Auto ošetřuju každej rok, nicméně sůl se dostane všude (na rozdíl od mého ošetření). A nejde jen o podvozek. Třeba chladiče rozežírané solí, když auto v teplé garáži roztaje, nemáš šanci ochránit nijak.

Odesláno

barenst

pokud auta měníš po cca 5-7 letech, tak není co řešit...;), samozřejmě jsem myslel teplou garáží špatně pro auto, pro osádku je to velké plus...

Odesláno

To jsi odhad ... zatímco naše škodověnka 105 po 8mi letech teprve rozkvétala tak strejdova garážovaná, málo jetá a kupovaná také nová ve stejnou dobu, už byla schnilá skrz... holt teplá garáž to je terno :D

[upravil dne 15/3/14 19:43 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...