Havlicek.Lukas Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 pokud je nekde spravna kategorie poprosim admina o slouceni jinac teda aspon takhle > http://havlicek-lukas.rajce.idnes.cz/Autosalon_Zeneva_2014 vyhodna nabidka kluci zaridili kamos vzal autobusus a jelo se, no za 1500kc cesta+vlezne to jde ne Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Cena super, ale ty fotky, taká tragédia Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 tak nemam zrcadlovku za 30 tisic, a nejde fotit jen Peugeoty hlavne u vetsiny aut svitily barevne halogeny na auta takze to fakt fotit neslo Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Jako informační foto je to dobrý, mě jen dycky vadí, když fotíš auto jako celek a chybí mu na fotce třeba kus zadku. A rozmazaný hned pryč. Ale pár je jich tam je super Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 se mi to nechtelo tridit, a snazil sem se fotit cele auta nebo aspon auto z nekolika uhlu asi si nikdy nebyl na podobne akci to by si vedel jak je hrozne si vydobit misto na to aby slo cele vyfotit Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Byl, byl, je to boj Hlavně když fotím letadla, to je vždy lapálie, aby se vešlo celý [upravil dne 9/3/14 19:42 od minimaxa] Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 tak letadlo je neco jineho no Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 fotky mi neprijdou spatne .... kolega tam byl tak se tesim az mi povypravi .... btw Miniku nejak si neuvedomuju ze bych tady od Tebe nekdy videl nejake fotodilo Citovat
Dave_k Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Já tam byl cca před 12 lety a ulovit pěknou fotku v tý tlačenici byl celkem boj. A tom jsem fotil ještě na kinofilm, jelikož digifoťáky byly na začátku a pěkně drahý. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 fotky mi neprijdou spatne .... taky si myslim na typ fotaku kterym sem to fotil ale oproti tem co fotily na 10\" tablety nebo na okousane jablka mam luxus fotky Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 no to uz nepochopim fotit tabletem ... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Miniku nejak si neuvedomuju ze bych tady od Tebe nekdy videl nejake fotodilo Ty jsi toho ještě neviděl... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 tady máš jedno moje miniletadlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.