Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

doporučuji pivovar Hendrych ve Vrchlabí a jejich 16°pivo - píšu to nerad ale je lepší než můj tolikráte vychvalovaný Mazel (který odsouvám na příčku níže :D )

hospoda nekuřácká (což mě vadilo) ale chleba se sádlem k pivku super

určitě zkusím dát pivní stezku, kam patří další tři minipivovary v okolí

Odesláno

hafity: já jsem věděl, že jsem někomu chtěl napsat sz, ale zapomněl jsem komu a proč:mad:

k tématu: Klub malých pivovarů v Plzni má od půlky června 8 píp, dá to teď docela zabrat, když člověk ochutnává všechno:D

• O 4 týdny později...
Odesláno

[/rquote] I když nalitej jsem už zahradu sekal, odnesly to jen dva červený javory a jedna kanadská borovička - to bylo řevu tenkrát :D[/rquote]

kamaráde takhle jsem se dlouho nezasmál :D jinak hezké vlákno ..... ale jsi pašák,ty si byl vždycky šikovnej o tom vůbec nepochybuju !! snad se zadaří a taky spolu někdy popijeme .....

[upravil dne 3/8/14 16:34 od Burisek]

[upravil dne 3/8/14 16:35 od Burisek]

[upravil dne 3/8/14 16:36 od Burisek]

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

reportáž moc hezká, možná jen k tomu velkému srdci a znalostem bych přidal pěknou řádku zlatáčků. To co tam ukazovali nestalo pár haléřů.

Zlatá zátka na eshopu stojí 0,40kč

• O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Halooo tady to nějak spí :-) neříkejte že v zimě nepijete dobré pivko?

Já jsem si včera dovezl mooooc dobré věci, Ve velkém sudu 12-ctku z poličky, v malém soudku 13-ctka litovelský gustav, pak 14-ctku krkonošský vánoční speciálek, z libereckého konrádu červený vánoční 12-ctku, no a z černého orla jsem dostal na ochutnaní též vánoční speciál.

post-3186-0-85649100-1419409583_thumb.jp

Upraveno uživatelem Mišak
Odesláno

Tvrdej nepiju, ale mam nachystáno pivo po roce archivace: Orval, Chimay, Trapist Achel, Trappistes Rochefort 8, Alaskan Smoked Porter a Kocour K31. Popřípadě mam v záloze 15 litrů dry stoutu :)

Odesláno (upraveno)

Ja vzal vanoce ve stylu vina, na pripitky znovin de lux demi a extra brut od michlovskyho, na lemtani bag in boxy ca del sete a ruzovy od Zapletala.

Upraveno uživatelem Ajdamek
Odesláno

Tak na zdraví, od Lenky mám slibenyho mazla z rychty... Teď je vánoční 14° speciál, dá se kousat, jak je plný

Odesláno pomocí TapaTalk z S3

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...