Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Se nám to pěkně rozjíždí....

U Vodoucha Jagellonská Praha 3 ->to určo zkusím

Z Ovy znám jen hotel Atom a jeho protiklad hotel Kovak a pak tu Stodolní

ze školení, které bylo na Mariánském náměstí jsme chodili na oběd do nějakýho restaurantu Toni na ulici 28.října a teda jídlo závodka a pivo průměr, to moc doporučovat nechci

Jinak nejzahulenější hospoda kterou jsem zažil je v Hotýlku v Lublaňský nedaleko ÍPáku v Praze, přes kouř nebylo vidět ob dva stoly. Holky co tam chodily nahoře i dole bez, jsme přemlouvali, ať toho nechají.... Je to už pár let, ani nevím, jestli to ještě funguje

Odesláno

Co se piva týče - je-li nahoře pěna a je studený, tak je asi vyhovující (maximálně se z něj časem po****, ale to se mi už dlouho nestalo). Mám zkušenosti i s pivy v zahraničí, nad kterými si i můj dobrý kamarád, který v ČR nepije nic jiného než Plzeň, pomlaskával (domnívám se, že:

a) buď už po několika hodinách jízdy měl absťák a pil by cokoli co teče

b) kdyby mu to hrdost dovolila pil by i v ČR jinou značku než předraženou Plzeň).

Každopádně já do hospod chodím spíš za atmosférou a přáteli a k tomu holt občas nějaký ten zpěněný škopek vypiju, jeho kvalitu či nekvalitu ale opravdu nejsem schopen rozlišit.

P.S.

Ad zmínka o nekuřácké restauraci.

Jde-li o pivnici, tak bych snad i ten smrad čvaňháků toleroval, ale pokud jde o restauraci s teplou kuchyní - tam jsem přesvědčen že je kouření pro okolí obtěžujícím prvkem a tedy jsem pro jeho zákaz (je velice hezké, že na srazech P-C klubu se to stalo pravidlem).

[upravil dne 7/3/2014 14:29 od Medvěd]

Odesláno

Punkac: Já co jsem byl právě v pamele dole, tak i tam mi to přišlo vtipný. Ty dívčiny, co předváděly u tyče mi připomínalo tanec Svatýho Víta:D

Medvěd: A to já mam zase u piva rád nekuřácký prostředí. Rád vnímám z piva chutě a vůně. Ve vinárně nikomu nepřijde divný nekouřit. Ale samozřejmě, když jsem v kuřácký restauraci tak nemám řeči na to, že se tam kouří (i přes to, že jsem odnaučený puberto kuřák).

Odesláno

Prej tanec sv. Víta :D:D:D:D

Nevím, cigárko je cigárko a pivo si bez něj řádně nevychutnám. Jsem asi zvíře, ale nevadí mi kouř ani při jídle.... Pežotí srazy respektuji, i když si rád rejpnu. V tomhle směru musím ještě jednou pochválit baziho sraz v Černé Hoře, kde jsme v pokročilých hodinách popelníky ke stolu dostali a hulit u pivča jsme mohli.... Asi jediný sraz, kde se mohlo sice pozdě ale mohlo kouřit

Jinak pivo měli famózní, kuchyň také.... Nemohu jim nic vytknout, snad jen ty kravaťáky večeříc vedle, kteří na nás koukali jako na exoty

Odesláno

V Novém Boru byla před 30 lety hospoda Pošta, a tam měli geniální systém: pivo a bramboráky. Samopohonný systém. Pivo udělá hlad a bramborák udělá žízeň. Nestíhali nosit. Je tam ještě?

Velice se divím, že v hospodách nedělají obyčejný bramborák, nebo obyčejnou topinku. To by si dával pivo a bramborák furt dokola.

[upravil dne 7.3.2014 22:39 od P607Olda]

Odesláno

Oldo to jsi mě překvapil, že to znáš. Jak jsi se do našich končin dostal?

Jinak ta hospoda ve svém základu existuje, ale její dávná sláva už vyhasla. Svojí současnou podobou

a prostředím spíše straší střed města. Je to určitě obrovská škoda, protože její pozice nabízí opravdu

skvělé využití jako hostinec nebo restauraci. Pod Poštou jsou i krásné sklepní prostory, bohužel nevyužité. Dneska tam sice furt hospoda je, ale je to docela pajzl kde se scházej různý individua.

Ve druhé půlce pak sídlí mičokeni s hadrama:(

Ty vyhlášené bramboráky si pamatuji z dětství, když jsem na ně chodil s mým dědou, který k nim měl

ještě pivíčko. Škoda, třeba někdy bude Pošta opět na výsluní pivní a pohostinské kultury.

Odesláno

Teda Oldo :potlesk to koukám, Starou Poštu samozřejmě znám, ještě tak před 15 lety jsme se tam stavovali při cestě do Sloupu, kde jsou taky zajímavý hospody....

Jinak nejlepší pajzl v Boru je Díra pod Tescem, funguje ještě? To byl dealerů ráj.....

Medvěde, bramboráky normální většinou nejsou, jen takový ty malý bramboráčky, to věřím, že to není ono

Odesláno

Těm, kteří by se ocitli v Olomouci, můžu doporučit Blues Rock Café. Mají dokonalé, obří hamburgery a steaky a moc fajn obsluhu. Pivo nemají nic moc (Budvar?).

Dál, na pivo i jídlo je skvělý Plán B.

Pro majetnější Black Stuff, nebo The Crack, ale tam bývá dost narváno a hlučno.

Čistě pro pivaře je tady Svatováclavský Pivovar, vaří si vlastní, zvlášť višňová 13° je prostě skvělá. Nicméně obsluha a jídlo, hrůza.

Odesláno

Černý orel v Kroměříži. Kluci vozím tam zboží na kuchyň se sládkem jsem se seznamil a vylezl sněho super týpek :D Laďa jak se jmenuje je pivem posedlí člověk takže vaří super pivko.Dovezl jsem asi 10 štěnátek ruzných druhů.Výborné...Bohužel už tam tak půl roku nědělá takže ani kvalitu teď neznám.Zatím jsem se neseznámil s nynějším sladkem... Prozatím vozím Poličku kterou jsem objevil v další Kroměřížské restauraci:)

Tady jedno video kde je Laďík v akci:

[upravil dne 8/3/14 11:14 od Mišak]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Trošku oživím téma.....

Pomalu nám začíná sezóna grilování a popíjení.....

Trošku jsem upgradoval zařízení na chalupě určené ku zábavě....

fotky zde.....

Už se těším na bečku dobrého pivka.... Má to dvě smyčky, delší pro pivko, kratší na limo - ano, myslel jsem i na řidiče...

Zvládne to v pohodě 60 piv v hodině. Řízeno mikroprocesorem, v kobře je dochlazovací smyčka, má to odkap pod kohoutama, Voda před přepravou na jiné \"kalící\" místo jde jednoduše vyčerpat čerpadlem - hmotnost pípy se tím sníží o cca 28 Kg.

Chlazení je blbuvzdorné před opileckýma manýrama

Jinak je to vyrobená pípa z bohužel do křemíkového nebe odešlé super svářečky Unimig 400 (šasi a vozík) a chladicích střev z nějakého vyřazeného postmixu. Ostatní je nové a dokoupeno v mé oblíbeném obchůdku na www.pili.cz

Pivo, jak modří vědí, se fouká zásadně vzduchem bezolejovým kompresorem (Jestli tím půjde tlačit i limča, nevím ,ale v záloze je flaška s céóčkem )

Je to má sedmá pípa, číslo je v pravdě jubilejní

A tak všem, co se budou chtít zúčastnit mých narozenin, vzkazuji jediné ---> Bier schmeckt immer!

Odesláno

Kdyby měl někdo cestu směr Jeseníky, velice doporučuju (super jídla a pivka):

1) Nejlepší jídla - Restaurace na Špici Postřelmov

http://www.hele.cz/restaurace-na-spici-8

2) Restaurace Stará Sladovna Zábřeh

http://www.restauracestarasladovna.cz/

3) Habermannova Vila Bludov

http://www.habermannovavila.cz/?classic/mm/89/sm/93

4) Nejlepší pivnice - Maják Šumperk

http://www.majakcentrum.cz/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...