Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte klubáci, nedavno jsem měl auto na rampě a koukal jsem zespodu kde mi teče olejka, trochu tam, trochu tam, ale nejvic mi to připadá z podhlavy (těsnění pod hlavou). pokud budu tuhle výměnu dělat tak zamozřejmě budu dělat komplet těsnění co se kde povolí, ale koukal jsem na těsnění pod hlau válcu na 405 1,9D 51kW tak se prodává několik typů s odlišným přesahem pístu .... zajímalo by mě jaky mam koupit, protože pokud to rozbombarduju tak se nemam jak dostat pro díly do kelly např ..

Odesláno

no ona je hlava nahoře suchá a pak je pod ní zblitej blok takže je to jasný podle mě

ono stejnak to už potřebuje přetěsnit už ..

[upravil dne 5/3/14 21:26 od Háček]

[upravil dne 5/3/14 21:27 od Háček]

Odesláno

Pokud se těsnění vyrábí v několika variantách tloušťky podle přesahu pístu, je kupodivu třeba jej koupit, světe div se, podle toho skutečného přesahu pístů toho konkrétného motoru.

Odesláno

oddie jako je mi jasný že by bylo nejlepší to změřit kolik má přesah a podle toho zvolit těsnění, ale mě jde o to jestli neni nejaka možnost jak to zjistit bez rozebrání motoru ... ..chapeš :mrk?

Odesláno

Nechápu. Není mi jasný, jak se na něco takovýho může zeptat mechanik, kterej už někdy nějaké auto dělal. Kdyby se na to ptal cukrář, kterej nikdy neviděl motor naživo, možná bych to pochopil. A když máš takovej problém koupit variantní díly až po rozebrání a nutně je potřebuješ koupit předem, řeší se to prostě tak, že se koupí všechny varianty a nepoužité posléze vrátí.

Odesláno

no jsem mechanik, pravě že sem se timhle nikdy nesetkal :D vždycky se obědnalo těsnění a hotovo :D ... a ted sem si otevřel e-shop a čumim že tam maj několik druhý .... :D .. co je na tom :D .. všechno je jednou poprve sakra :D jako nakoupil bych všechny varianty ale zase tolik nahrabáno nemám abych nakoupil těsnění za 5000 tis a z toho si jedno vybral

Odesláno

přesah se dá změřit až po sundání hlavy, jinak většinou nekoupíš všecko najednou, pro nějakou kravinu tam pojdeš znovu, potřeba dílů vyplyne z práce...

Odesláno

To kupuješ díly za koncové ceny nebo jak ses k těm 5tis dobral??? Mě to těsnění v nákupu přijde jedno na 600, max 700, i kdybych koupil 5 ks (reálně stačí 3), furt jsou to 3 tis a ne 5.

Odesláno

na těsnění hlavy by měly být díry(zuby)podle síly těsnění, a ty by měly být vidět i na současném těsnění.

to by mohlo aspoň trochu pomoci jinak je lepší to kupovat až po demontáži.

.

Odesláno

tech 5000 sem jen placnul .. .jo jo chipe diky, to s těma vyřezama si mi připoměl na to jsem zapoměl, kouknu jestli je najdu na nastrojenym motoru v autě ... jinak teda nezybva nic jineho než to rozebrat, přišti tyden mam volno tak bych to mohl spachat ... uvidim, hele díky za diskusi, rady a kritiku :P

Odesláno

jo jo vím vím, na ty zuby jsem uplně zapoměl, tak na to kouknu zitra po praci no a když to nebude ono tak se nak s někym dohodnu na odvozu no .. :P .. tak ještě jednou díky :)

Odesláno

Patrně Ti teče olej z pod hlavy za čerpadlem, viď?

Ty výřezy Ti stejně moc nepomohou - maximálně k tomu, že koupíš těsnění kolem hodnoty z výřezů... Tak jako tak se tam pak bude muset dát těsnění dle přesahu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...