honzyh Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Jde mi o to že sháním nové přibližidlovadlo a stavebko dojde až za rok. Cena tak do cca150tkč. Byl jsem kdysy v Áčkách a to vám byla prdel-ze 6tkč jsme se dostali na 3200kč po 2hodinách dohadů. Nutně to nepotřebuju,jen kdyby někdo věděl,uměl-klidně sz. Díky Citovat
oddie Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 To věřím, že v áčkách byla pr*el, jako ostatně vždy, když tam mají potenciální kavku k oholení... Citovat
Mohy Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 oddie promin ale: co to plácáš, jakou kavku? je to prostě bussines jako každej jinej, je jen na tobě zda to podepíšeš či ne...nikdo tě nikam netlačí... navíc tam nabízí poměrně standardní finanční produkty..a že ti hned z fleku nenabídnou to nejvýhodnější na trhu? No to by asi dlouho nepodnikaly Citovat
honzyh Odesláno 5. březen 2014 Autor Odesláno 5. březen 2014 Jako v těch áčkách to byla taková hra kdo víc vydrží Nechci ale zakládat téma o áčkách,jen kdyby někdo solidní uměl a věděl. Díky Citovat
oddie Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Samozřejmě, že je to business (když už používáš cizí termity, neškodilo by naučit se je aspoň napsat správně) jako každý jiný, zaměřený na kavky, které si nutně \"musí\" koupit auto, na které nemají. Pointa ovšem byla někde úplně jinde - že to sice opravdu byla legrace, ale smála se úplně jiná strana, než si aktér myslel. Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 ge auto ,airbank když uvěr zajistíš autem a akontaci dáš min.50% z ceny auta tak RPSN 7% a víc prošč si tam nezajdeš sám,nikdo ti výhodnější sazbu nedá... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 ...nikdo tě nikam netlačí... Tos teda trefil krávu mezi rohy To by je v Áčkách ani nenapadlo Citovat
koblih69 Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Jde mi o to že sháním nové přibližidlovadlo a stavebko dojde až za rok. Cena tak do cca150tkč. Byl jsem kdysy v Áčkách a to vám byla prdel-ze 6tkč jsme se dostali na 3200kč po 2hodinách dohadů. Nutně to nepotřebuju,jen kdyby někdo věděl,uměl-klidně sz. Díky počkej až \"dojde\" stavebko Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.