lufrik Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Ahoj, prosím o pomoc, už si nevím rady. Už asi měsíc mi něco vrže v kufru. Vypadá to, jako by vrzal plast o plech, ale těžko říct. Nejprve jsem to řešil puštěným rádiem, ale teď už mě to docela štve. Prostříkal jsem všechny pantíky sedadel, i nahoře ty úchytky. Dělá to, i když jsou sedadla sklopené. Dále jsem oddělal plastový kryt pátých dveří, ale problém trvá. Neřešil už to někdo? Budu rád za každou radu. Díky moc. Citovat
Návštěvník Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Ideální sednout do kufru, říct někomu ať řídí, a poslouchat. Takhle jsem odhalil na druhým autě vrzající prostřední brzdový světlo. Citovat
JakubkoSK Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 možno vrže zámok piatych dverí o ten kolík okolo ktorého zacvakne skus jeme omotať izolačkou tak 2-3 otáčky a uvidíš.... Citovat
Dave_GTI Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 tak tak. Zámek kufru, nebo rezerva ;-) Citovat
Ducatista Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 u mě drnčí nebo spíš mlátí celé zadní dveře. Musím povolit na kastli zámek a posunout ho tak o milimetr níž. Dveře půjdou hůř zabouchnout, ale nebudou mít vůli. Citovat
joshiki Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 já si posouval zámek kufru(tohle nejspíš myslí ducatista) sice klepot ustal, ale začaly vrzat, takové ty gumové dorazy v rozích víka mimochodem mě něco klepalo na kufru a byl to stěrač, ze kterého odpadla gumová stěrka Citovat
Ducatista Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 tak jsem posunul ten zámek na kastli o chlup níž k podlaze kufru a pomohlo to, víko už nemá vůli a je to konečně bez drnčení!!! paráda Citovat
Ducatista Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 ono to ted ma i jinej zvuk pri zabouchnuti vika, je to dutej zvuk ze to narazi na ty gumovy dorazy, predtim to melo kovovej zvuk protoze to narazilo zamek na viku o zamek na kastli Citovat
majo_LP Odesláno 12. březen 2014 Odesláno 12. březen 2014 ja mam podobny problem, skusim pozriet tiez ten zamok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.