brslen Odesláno 6. březen 2014 Autor Odesláno 6. březen 2014 zkus autoriz. prodejce--je tam jakás-takás záruka, že auto má najeto tolik, co na tachometru, ale budeš muset finančně přitlačit, v autobazarech je verbež, napíšou prodáno ČR a pak ti dají techničák z D a vymlouvají se jak malí jardové, prostě pakáž, ojeté auto jen z rodiny atd. se 100% historií, autobazary vyloučit předem:roker Ani těm se moc nedá věřit,i když je pravda že to bude o trošku lepší.Hledám hlavně soukromé osoby. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. březen 2014 Odesláno 6. březen 2014 dnes soukromníci cizím lidem přímo moc neprodávají, radši dají protiúčtem, kde dostanou s bonusem výrobce nového vozu takovou cenu, kterou jim nikdo nedá (zkušenost), navíc mají obavy v dnešní době z právních problémů při prodeji auta, nechtějí řešit případné problémy s kupujícím, tak to přehodí na bazar i za cenu nižší prodejní ceny Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Tak zkusit nechat dotáhnout,poptej tady Rakar.cz Citovat
oddie Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 No jo, holt na nákup způsobem, že prostě koupím až teprve tehdy, když se něco pěkného a stojícího za koupi objeví, je ideální mít možnost nejprv koupit to \"nové\" a pak teprve prodávat to předchozí... Citovat
brslen Odesláno 8. březen 2014 Autor Odesláno 8. březen 2014 Tak zkusit nechat dotáhnout,poptej tady Rakar.cz Mrknu se.Díky. Citovat
brslen Odesláno 8. březen 2014 Autor Odesláno 8. březen 2014 No jo, holt na nákup způsobem, že prostě koupím až teprve tehdy, když se něco pěkného a stojícího za koupi objeví, je ideální mít možnost nejprv koupit to \"nové\" a pak teprve prodávat to předchozí... To jo,ale já to prodal tak rychle-to jsem nečekal.Myslel jsem že to chvíli potrvá. Citovat
joshiki Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 zkus napsat prodejci o slevu kvůli důvodném(z údajů to jasně plyne) podvodu o pročtu km když ti sleví tak by se to točení dalo překousnout Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.