Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
zkus autoriz. prodejce--je tam jakás-takás záruka, že auto má najeto tolik, co na tachometru, ale budeš muset finančně přitlačit, v autobazarech je verbež, napíšou prodáno ČR a pak ti dají techničák z D a vymlouvají se jak malí jardové, prostě pakáž, ojeté auto jen z rodiny atd. se 100% historií, autobazary vyloučit předem:roker

Ani těm se moc nedá věřit,i když je pravda že to bude o trošku lepší.Hledám hlavně soukromé osoby.

Odesláno

dnes soukromníci cizím lidem přímo moc neprodávají, radši dají protiúčtem, kde dostanou s bonusem výrobce nového vozu takovou cenu, kterou jim nikdo nedá (zkušenost), navíc mají obavy v dnešní době z právních problémů při prodeji auta, nechtějí řešit případné problémy s kupujícím, tak to přehodí na bazar i za cenu nižší prodejní ceny

Odesláno

No jo, holt na nákup způsobem, že prostě koupím až teprve tehdy, když se něco pěkného a stojícího za koupi objeví, je ideální mít možnost nejprv koupit to \"nové\" a pak teprve prodávat to předchozí...

Odesláno
No jo, holt na nákup způsobem, že prostě koupím až teprve tehdy, když se něco pěkného a stojícího za koupi objeví, je ideální mít možnost nejprv koupit to \"nové\" a pak teprve prodávat to předchozí...

To jo,ale já to prodal tak rychle-to jsem nečekal.Myslel jsem že to chvíli potrvá.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...