wefa Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Zdravím, mám Peugeot 206, světla osazená H4 a velmi často nadávám, že prostě nic nevidím. Pomohlo by zakoupení a předělání světel za čirá, ale s tím i změna patice? Nebo je problém jinde či se musím smířit s tím, že tohle je stav, kterým P206 disponuje? PS: Světla už mají něco za sebou, možná už budou i zevnitř pěkně zaneřáděná. Jedno jsem zjistil, že bylo lepené. Proto zvažuji koupi nových,ale nevím jakým směrem se vydat. Předem děkuji za pomoc a případné vysvětlení. Nevyznám se Citovat
Dave_k Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Musí se poupravit kabeláž, jelikož u H7 je dálkový sólo a při rozsvícení nezhasnou potkávačky jako u H4. Trochu to tu prohledej. Bude to to samé jako u 306 při předělávce z old na new. Citovat
wefa Odesláno 3. březen 2014 Autor Odesláno 3. březen 2014 Musí se poupravit kabeláž, jelikož u H7 je dálkový sólo a při rozsvícení nezhasnou potkávačky jako u H4. Trochu to tu prohledej. Bude to to samé jako u 306 při předělávce z old na new. Má ale smysl měnit? Mám na mysli, zda svítí čirá lépe jak běžná či jde pouze o vzhled? Mě jde hlavně o funkčnost, z jiného důvodu bych neřešil přestavbu. Citovat
Ducatista Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 podle mě ti víc pomůže vyleštění světel Citovat
Landys75 Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 vylešti origo H4 světla a dej do nich HOD žárovky, pak to svítí super, taky sem to tak měl než sem přešel na devily a xenonama Citovat
wefa Odesláno 3. březen 2014 Autor Odesláno 3. březen 2014 podle mě ti víc pomůže vyleštění světel Vzhledem k tomu, že někdo přede mnou je pochybně lepil, navíc ulomil držení žárovky, která drží na pochybném přidaném pérku, koupím nová a opět H4, ať nemusím předělávat. Děkuji, to jsem chtěl slyšet. Někdo další, kdo se přidá k tomu, že nemá smysl předělávat. V případě H4 žárovkou, pokud se nepletu, mám osazeno pouze jednou žárovkou, která je jak pro potkávací, tak pro dálkové že? vylešti origo H4 světla a dej do nich HOD žárovky, pak to svítí super, taky sem to tak měl než sem přešel na devily a xenonama Mno, HOD žárovky ani neznám, ale předpokládám, že to bude něco, co nelze použít na veřejné komunikaci :/ Citovat
joshiki Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 ono i H7 na peugeotu v čiré optice kdovíjak nesvítí....holt je to nemilá skutečnost u 206tek. Nelegální cesta jsou xenony neboli HID Citovat
ChouLu Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Kup origo Valeo H4 kupoval jsem je minulý rok na SW a svítí to luxusně.. do toho doporučuji žárovky Osram NBR Unlimited a přes den svítit přídavnými LED světly, jinak máš po půl roce až roce po žárovkách Citovat
Dave_k Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 My s origo čirou a obyč. H7 se svítivostí nemáme teda problém. Citovat
Chip Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Ty Osram Nightbreaker (ať už plus nebo inlimited) svítí o poznání lépe a lidi si je celkem chválej jsou sice dražší ale lepší než měnit světla. i když v tomto případě by asi bylo lepší vyměnit světla a dát lepší žárovky a bude naprostá spokojenost. Citovat
Návštěvník Odesláno 4. březen 2014 Odesláno 4. březen 2014 Musí se poupravit kabeláž, jelikož u H7 je dálkový sólo a při rozsvícení nezhasnou potkávačky jako u H4. Trochu to tu prohledej. Bude to to samé jako u 306 při předělávce z old na new. Nevim jestli je rozdíl v kabeláži, max v konektorech, ale u 306 to nezhasíání potkávaček jde pořešit jednoduchou úpravou v páčkách. http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1819618&aid=151613 A nebo přidat relé. http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=417941&aid=14274 Citovat
Landys75 Odesláno 4. březen 2014 Odesláno 4. březen 2014 jestli chceš světla origo h4 od Valea, tak mám obě doma a mají všechny držáky jsou naprosto bez problémů, nejsou v nich pouze motorky Citovat
wefa Odesláno 5. březen 2014 Autor Odesláno 5. březen 2014 jestli chceš světla origo h4 od Valea, tak mám obě doma a mají všechny držáky jsou naprosto bez problémů, nejsou v nich pouze motorky Poslal jsem ti SZ, třeba se domluvíme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.