Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám Peugeot 206, světla osazená H4 a velmi často nadávám, že prostě nic nevidím. Pomohlo by zakoupení a předělání světel za čirá, ale s tím i změna patice? Nebo je problém jinde či se musím smířit s tím, že tohle je stav, kterým P206 disponuje?

PS: Světla už mají něco za sebou, možná už budou i zevnitř pěkně zaneřáděná. Jedno jsem zjistil, že bylo lepené. Proto zvažuji koupi nových,ale nevím jakým směrem se vydat.

Předem děkuji za pomoc a případné vysvětlení. Nevyznám se :mad::roll

Odesláno

Musí se poupravit kabeláž, jelikož u H7 je dálkový sólo a při rozsvícení nezhasnou potkávačky jako u H4.

Trochu to tu prohledej. Bude to to samé jako u 306 při předělávce z old na new. ;)

Odesláno
Musí se poupravit kabeláž, jelikož u H7 je dálkový sólo a při rozsvícení nezhasnou potkávačky jako u H4.

Trochu to tu prohledej. Bude to to samé jako u 306 při předělávce z old na new. ;)

Má ale smysl měnit? Mám na mysli, zda svítí čirá lépe jak běžná či jde pouze o vzhled? Mě jde hlavně o funkčnost, z jiného důvodu bych neřešil přestavbu.

Odesláno
podle mě ti víc pomůže vyleštění světel

Vzhledem k tomu, že někdo přede mnou je pochybně lepil, navíc ulomil držení žárovky, která drží na pochybném přidaném pérku, koupím nová a opět H4, ať nemusím předělávat. Děkuji, to jsem chtěl slyšet. Někdo další, kdo se přidá k tomu, že nemá smysl předělávat.

V případě H4 žárovkou, pokud se nepletu, mám osazeno pouze jednou žárovkou, která je jak pro potkávací, tak pro dálkové že?

vylešti origo H4 světla a dej do nich HOD žárovky, pak to svítí super, taky sem to tak měl než sem přešel na devily a xenonama :papa

Mno, HOD žárovky ani neznám, ale předpokládám, že to bude něco, co nelze použít na veřejné komunikaci :/

Odesláno

Kup origo Valeo H4 ;) kupoval jsem je minulý rok na SW a svítí to luxusně.. do toho doporučuji žárovky Osram NBR Unlimited a přes den svítit přídavnými LED světly, jinak máš po půl roce až roce po žárovkách ;)

Odesláno

Ty Osram Nightbreaker (ať už plus nebo inlimited) svítí o poznání lépe a lidi si je celkem chválej jsou sice dražší ale lepší než měnit světla.

i když v tomto případě by asi bylo lepší vyměnit světla a dát lepší žárovky a bude naprostá spokojenost.

Návštěvník
Odesláno

Nevim jestli je rozdíl v kabeláži, max v konektorech, ale u 306 to nezhasíání potkávaček jde pořešit jednoduchou úpravou v páčkách.

http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1819618&aid=151613

A nebo přidat relé.

http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=417941&aid=14274

Odesláno
jestli chceš světla origo h4 od Valea, tak mám obě doma a mají všechny držáky jsou naprosto bez problémů, nejsou v nich pouze motorky

Poslal jsem ti SZ, třeba se domluvíme :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...