Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý deň, mohol by mi niekto poradiť? zakúpil som si kabeláž na DIA a nainštaloval som program PP2000 , pri prepojení počítača s autom zo začiatku ide všetko ako má, údaje z auta mi načíta, ale keď už som v menu a chcem si vybrať či už čítanie závad alebo akúkoľvek akciu tak ma to už ďalej nechce pustiť a pýta to pripojenie na internet, neviem si s tým poradiť, mal už niekto podobný problém. Neviem či to nebude len v starej verzií PP2000 či to nechce nejakú aktualizáciu. vďaka za rady.

Odesláno

Aha, tak odinstaluj PP2000 a znovu nainstaluj Diagbox. Jeho součástí jsou i PP2000 a Lexia Jakou verzi DB máš a na jakém operačním systému to instaluješ?

Odesláno

Obidva nainštalované ,alebo iba máš?:) Ja by som na XP nainštaloval tú 6.01 a čo sa týka tých oznámení o pripojení odignorovať a odklikávať,je to síce otravná záležitosť ale čo už ,ibaže by si zainvestoval do origo.

Odesláno

Ešte stále nevieme,akú verziu daiagboxu si nainštaloval,každá chce iný patch.Nainštalovať vyvolenú verziu......príslušný patch....a bludné údaje zadať,podľa manuálu,čo máš niekde na CD čo si dostal,nejaký textový súbor,tak ho čítaj.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...