Guest DD Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 Jmenuje se Bailey DV30 a je to recirkulacni BOV ventilek do RSa . Mel by byt malinko hlasitejsi, nez standardni, ale protoze je to closed-loop, tak fouka vzduch zpet do sani a nedela takovej kraval, jako otevrenej BOV. Nicmene neni vsem dnum konec, takze jeste casem pribude KN Induction Kit 57i GenII (primy kit sani), ktery mu malinko otevre plice a potom bude i RS odfukovat hlasiteji pres konicky filtr . Je zajimavy, ze jsem dospelej a presto se tu s BOVikem mazlim uz 20 minut .. . Je docela velkej, standardni Bosch jednotka je polovicni Citovat
Vvitty Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 DD: to je jednoduchy, nejsi dospelej, to mas jen spatne udaj v obcance Citovat
AKCZ Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 No co k tomu rici My co nemame turbo pomyslime na kompresor.. kdyby me tu lezel mazlim se s nim stejne jako Ty s BOV Citovat
oddie Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 Původně zaslal: Vvitty DD: to je jednoduchy, nejsi dospelej, to mas jen spatne udaj v obcance No tohle mi Vvitty přesně sebral z klávesnice... Citovat
Vvitty Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 Původně zaslal: AKCZ No co k tomu rici My co nemame turbo pomyslime na kompresor.. kdyby me tu lezel mazlim se s nim stejne jako Ty s BOV hele, mam tu pod stolem nejaky zbyly kompresory od zakaznika, muzu ti jeden poslat ale na mazleni je to ponekud tvrdy, tezky a studeny a jsou do klimatizaci... Citovat
Netopýrka Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 ok, takže s jakou součástkou se doma kdo ještě mazlí? případně jako DD s jakou součástkou se tady kdo V PRÁCI mazlí? já se momentálně nemazlím s ničím, ale modlím se aby zas Miláček jezdil chjo, blbej den Citovat
Guest DD Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 No .. uz aby byly ctyri .. vysmahnu z prace, popadnu sroubovak a dam se do prace . Citovat
Guest ZILA Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 No na mazleni moc v praci času neni :D:D :D:D:D Citovat
Bohouš Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 jo ta Zilova mašinka nevypadá moc přátelsky........ Citovat
Tazman Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 Původně zaslal: ZILA No na mazleni moc v praci času neni :D:D :D:D:D :o:o:o:o:o Co to je? Citovat
kveton Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 Vypada to jako nejaky dulni rejpadlo, ale nevim a vecer v parku bych to potkat nechtel!!! Citovat
AKCZ Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 Kazdy ma svou soucastku na malzeni Původně zaslal: Netopýrka ok, takže s jakou součástkou se doma kdo ještě mazlí? případně jako DD s jakou součástkou se tady kdo V PRÁCI mazlí? já se momentálně nemazlím s ničím, ale modlím se aby zas Miláček jezdil chjo, blbej den Citovat
DjBoom Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 No větší než origo je ale proti některejm je to pořád ještě mrňous Citovat
Guest ZILA Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 Původně zaslal: kveton Vypada to jako nejaky dulni rejpadlo, ale nevim a vecer v parku bych to potkat nechtel!!! NEBOJ TEN MUJ MILAŠEK SE DO PARKU VENČIT NECHODI :D Citovat
Guest ZILA Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 jo a milašek se jmenuje RAZICI KOMBAJN AM 50 je to super mašinka Citovat
Operator Odesláno 16. září 2005 Odesláno 16. září 2005 Původně zaslal: Tazman Původně zaslal: ZILA No na mazleni moc v praci času neni :D:D :D:D:D :o:o:o:o:o Co to je? Star Wars hadr!!! :o:o Citovat
Capy Odesláno 16. září 2005 Odesláno 16. září 2005 Turbíčko sice mam,ale tenhle ventílek by mi byl asi na .....dvě věcííí.To ti pak bude při řazení funět jako vzteklej bejk. Citovat
Ferry Odesláno 16. září 2005 Odesláno 16. září 2005 Tak to ja mam TUHLE hracku a uz se tesim az se s ni dneska odpoledne pri montazi pomazlim [upravil dne 16/9/05 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.