Peugeot807 Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 Ahoj, už nevím co, tak se na Vás obracím o radu. Při sklonu auta ( nahoru i dolů) mi něco klepne jako by u kola. Rameno nové, tyčky taky, poloosa ok tlumič nový silentblok motoru i převodovky ok. Ozve se to při brzdění takoví \"lupnutí\" 1-2x. V Peugeotu mi řekli, že je to tlumič, dnes nový a změna žádná. Díky za cokoliv.... Peugeot 807 2,2 HDI 2003 Citovat
ferinko2 Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Je to IBA pri brzdení?To môžu byť voľné brzdové doštičky.Ak je to pri akomkoľvek prejazde nerovnosťou,tak potom fakt ložiská tlmičov,alebo aj silentkloky na torznej tyči....tie si asi nemenil. Citovat
xpetrix Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 U mna bolo vymene asi vsetko na naprave a aj tak stale na pravej strane nieco pocujem,co mi najviac pripomina stabilizator.Ale ten drzi pevne,tak som to vzdal,lebo iba minam peniaze a nic sa nevyriesilo a pustim radsej hlasnejsie radio Citovat
Peugeot807 Odesláno 19. únor 2014 Autor Odesláno 19. únor 2014 Díky, zítra kouknu na ty ložiska u tlumičů. A mám další závadu, zasekává se mi plyn. Ale jen když je nastartovaný motor. Při vypnutém ne. A jen při sešlápnutí na podlahu. Nevíte jak to tam je? Pedál vypadá ok. Citovat
Wensdy Odesláno 21. únor 2014 Odesláno 21. únor 2014 U mně toto bylo předzvěstí blížícího se prasknutí plynového lanka. Pro jistotu si kup v cyklopotřebách lanko brzdy a spolu se svorkovnicí z čokolády si to nech někde v autě. Aby tě to potom nepřekvapilo někde v terénu na samotě. Citovat
Peugeot807 Odesláno 3. březen 2014 Autor Odesláno 3. březen 2014 Tak vyřešeno, bylo to rameno. Nechápu co mu je, koupil jsem ho nové, vše je na něm ok, ale zřejmě se při zátěži nějak kroutí. Dal jsem tam jiné a je to OK. Ale 2x diagnostika Peugeot 2500Kč, nové tlumiče 3000Kč a rameno (vrakáč) 1000Kč. Tak snad projde reklamace a něco se vrátí. Je to smutek.... [upravil dne 3/3/14 19:19 od Peugeot807] Citovat
xpetrix Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Normalne si mi dal chorbaka do hlavy.Hned po kupe som dal auto na prehliidku do servisu.Bolo mi vymene prave rameno,nove a ja stale z tej strany pocujem zvuky akoby stabilizator.No stabilizator a tycky su OK,prava sa menila.Tiez sa toho pomenilo vela,skoro vsetko a zvuk nezmizol.Aby to aj u mna nebolo to \"nove\" rameno.Cap je OK. Citovat
MartinK123 Odesláno 7. leden 2016 Odesláno 7. leden 2016 Prave rameno jsem menil v 2011, pak v 2013 a ted asi zase. Vzdy tak po 30-25 tis km. Leve rameno stale puvodni. Je to normalni? Citovat
Cyrďák Odesláno 7. leden 2016 Odesláno 7. leden 2016 Prave rameno jsem menil v 2011, pak v 2013 a ted asi zase. Vzdy tak po 30-25 tis km. Leve rameno stale puvodni. Je to normalni? Co tam dáváš za značku? Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. leden 2016 Odesláno 7. leden 2016 Prave rameno jsem menil v 2011, pak v 2013 a ted asi zase. Vzdy tak po 30-25 tis km. Leve rameno stale puvodni. Je to normalni? mel jsem to taky tak , vždy oem rameno Citovat
Petridas Odesláno 8. leden 2016 Odesláno 8. leden 2016 no u nas co jezdim tak jsou kanaly vsechny po prave stane a cesta je uzka ze se neda vyhnout , a provoz hodne velky . Ikdyz jsou ty kanaly zpravene tak stejne tam trosku nerovnost je a vzdycky to clovek musi prejet. Je to asi cca 3 km usek . Tchan pravidelne meni na Berlingu prave rameno a leve je jak nove a jezdi po tehle ceste kazdy den Citovat
Cyrďák Odesláno 8. leden 2016 Odesláno 8. leden 2016 Ono záleží taky hodně na tom co tam dáváte za bahno.Já vždy používal moog,mayle nebo lemforder.Nejvíce vydrží lemforder omega mě najela na rameni 150 tis...převážně po Praze a kdo ví třeba je tam dodnes.Kdo najede pár tis.. Km tomu stačí febi,delphi zkrátka průměr.Také záleží somozřejmě na penězích. Citovat
jeff+ Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 Dotaz - kde sehnat repasovanou - novou poloosu - tu dlouhou na p 807 88 kw hdi?Spadla mi manžeta a tak se tam dostal bordel a klape. Citovat
Lubo§ Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 (upraveno) Neviem či nájdeš už nejakú zrepasovanú skôr by si mal nájsť nejakú firmu a poslať im to tam predsa to nieje až také časte auto aby mali také dieli skladom, ale ma to nevýhodu že budeš dlhšie bez auta. Alebo vymeniť len kineťak to by bolo aj lacnejšie. Upraveno 7. březen 2016 uživatelem Lubo§ Citovat
Návštěvník Odesláno 8. březen 2016 Odesláno 8. březen 2016 Dotaz - kde sehnat repasovanou - novou poloosu - tu dlouhou na p 807 88 kw hdi?Spadla mi manžeta a tak se tam dostal bordel a klape. Repasovanou poloosu ti dodá téměř každý prodejce ND. Ideální je když ji objedná podle VIN. Sháněl jsem kloub na C8, objednal jsem si tři a žádnej nepasoval. Nakonec mi podle VIN objednali poloosu a byla to přesně ona. Citovat
jeff+ Odesláno 8. březen 2016 Odesláno 8. březen 2016 Určitě pujdu formou vyměnit jen to co je v čudu. Akorát mně zarazila cena dílů. Je teda pravda, že naposled jsem to řešil na 3O9. Citovat
jeff+ Odesláno 8. březen 2016 Odesláno 8. březen 2016 Jinak máte tip kde to sehnat nejlevnějš??Pro jistotu mi začal rosit ještě ten chladič vzduchu pro turbo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.