Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, už nevím co, tak se na Vás obracím o radu. Při sklonu auta ( nahoru i dolů) mi něco klepne jako by u kola. Rameno nové, tyčky taky, poloosa ok tlumič nový silentblok motoru i převodovky ok. Ozve se to při brzdění takoví \"lupnutí\" 1-2x. V Peugeotu mi řekli, že je to tlumič, dnes nový a změna žádná. Díky za cokoliv....

Peugeot 807 2,2 HDI 2003

Odesláno

Je to IBA pri brzdení?To môžu byť voľné brzdové doštičky.Ak je to pri akomkoľvek prejazde nerovnosťou,tak potom fakt ložiská tlmičov,alebo aj silentkloky na torznej tyči....tie si asi nemenil.

Odesláno

U mna bolo vymene asi vsetko na naprave a aj tak stale na pravej strane nieco pocujem,co mi najviac pripomina stabilizator.Ale ten drzi pevne,tak som to vzdal,lebo iba minam peniaze a nic sa nevyriesilo a pustim radsej hlasnejsie radio :D

Odesláno

Díky, zítra kouknu na ty ložiska u tlumičů. A mám další závadu, zasekává se mi plyn. Ale jen když je nastartovaný motor. Při vypnutém ne. A jen při sešlápnutí na podlahu. Nevíte jak to tam je? Pedál vypadá ok.

Odesláno

U mně toto bylo předzvěstí blížícího se prasknutí plynového lanka. Pro jistotu si kup v cyklopotřebách lanko brzdy a spolu se svorkovnicí z čokolády si to nech někde v autě. Aby tě to potom nepřekvapilo někde v terénu na samotě.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak vyřešeno, bylo to rameno. Nechápu co mu je, koupil jsem ho nové, vše je na něm ok, ale zřejmě se při zátěži nějak kroutí. Dal jsem tam jiné a je to OK. Ale 2x diagnostika Peugeot 2500Kč, nové tlumiče 3000Kč a rameno (vrakáč) 1000Kč. Tak snad projde reklamace a něco se vrátí. Je to smutek....

[upravil dne 3/3/14 19:19 od Peugeot807]

Odesláno

Normalne si mi dal chorbaka do hlavy.Hned po kupe som dal auto na prehliidku do servisu.Bolo mi vymene prave rameno,nove a ja stale z tej strany pocujem zvuky akoby stabilizator.No stabilizator a tycky su OK,prava sa menila.Tiez sa toho pomenilo vela,skoro vsetko a zvuk nezmizol.Aby to aj u mna nebolo to \"nove\" rameno.Cap je OK.

• O 1 rok později...
Odesláno

Prave rameno jsem menil v 2011, pak v 2013 a ted asi zase. Vzdy tak po 30-25 tis km. Leve rameno stale puvodni. Je to normalni?

Co tam dáváš za značku?

Odesláno

Prave rameno jsem menil v 2011, pak v 2013 a ted asi zase. Vzdy tak po 30-25 tis km. Leve rameno stale puvodni. Je to normalni?

mel jsem to taky tak , vždy oem rameno

Odesláno

no u nas co jezdim tak jsou kanaly vsechny po prave stane a cesta je uzka ze se neda vyhnout , a provoz hodne velky . Ikdyz jsou ty kanaly zpravene tak stejne tam trosku nerovnost je  a vzdycky to clovek musi prejet. Je to asi cca 3 km usek . Tchan pravidelne meni na Berlingu prave rameno a leve je jak nove a jezdi po tehle ceste kazdy den

Odesláno

Ono záleží taky hodně na tom co tam dáváte za bahno.Já vždy používal moog,mayle nebo lemforder.Nejvíce vydrží lemforder omega mě najela na rameni 150 tis...převážně po Praze a kdo ví třeba je tam dodnes.Kdo najede pár tis.. Km tomu stačí febi,delphi zkrátka průměr.Také záleží somozřejmě na penězích.

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Neviem či nájdeš už nejakú zrepasovanú skôr by si mal nájsť nejakú firmu a poslať im to tam predsa to nieje až také časte auto aby mali také dieli skladom, ale ma to nevýhodu že budeš dlhšie bez auta. Alebo vymeniť len kineťak to by bolo aj lacnejšie.

Upraveno uživatelem Lubo§
Návštěvník
Odesláno

Dotaz - kde sehnat repasovanou - novou poloosu - tu dlouhou na p 807 88 kw hdi?Spadla mi manžeta a tak se tam dostal bordel a klape.

Repasovanou poloosu ti dodá téměř každý prodejce ND. Ideální je když ji objedná podle VIN. Sháněl jsem kloub na C8, objednal jsem si tři a žádnej nepasoval. Nakonec mi podle VIN objednali poloosu a byla to přesně ona.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...