kuba.182 Odesláno 12. únor 2014 Odesláno 12. únor 2014 Ahoj, před hodinou jsem přijel domu a klasika- auto nechám stát na dvoře a potom že pojedu pryč a auto zamknuté a kliče zustali v zapalovani... jednou se mi už stalo, že se zamknute auto otevřelo od ty doby nic tak jsem to neřešil... nevite jak se do nej šetrně dostanu abych nemusel rozbíjet okno? jsem už zkoušel u spolujezdce hačkem, ale nic... děkuji za každou radu:) Citovat
kuba.182 Odesláno 12. únor 2014 Autor Odesláno 12. únor 2014 bohužel, to je právě to co nemám... klíč jsem k autu dostal jen jeden.. pul hodiny jsem to zkoušel hačkem a bezvysledně tak už nevim... Citovat
papa Odesláno 12. únor 2014 Odesláno 12. únor 2014 To se mi stalo loni, kousek od domu u obchodu. Otevřený kufr, zamknout auto, a bundu s klíčemi šup do kufru:(. Naštestí mám ještě jedno stejné auto, na kterém jsem natrénoval , posundání tapecu vyháčkovat zadní dveře. Pak už to byla jen chvilka ,a trochu štěstí. Citovat
sedrik20 Odesláno 12. únor 2014 Odesláno 12. únor 2014 ja som to riesil tak ze medzdi dvere a auto hore jak priliehaju na seba tesnenia vopchal dreveny tenky klin samozrejme som to zabalil do uteraka aby sa nic neposkodilo ... jemne som vyhol dvere z hora a vopchal zeleznu tenky tycku a otvoril kluckov Citovat
Lihous Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 Jak se muze zamknout auto s klickama v zapalovani? Pochopil bych pokud budou mimo zapal.skrinku. A u naseho pokud mame nejake dvere otevrene - nedovrene zamknout nejde /zamkne se a hned otevre ? Uprime me tato myslena nenapadla pokud by se stalo ze mam auto zamknute a klice nekde vevnitr .... Citovat
Dano406 Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 Tak to by mě taky zajímalo,jak si člověk může zamknout auto s klíčkem v zapalování Jediná věc co mě napadá,že má dodělaný centrál co umí po nějaké době sám zamknout,ale klíčky by musely ležet třeba na sedáku. Nešlo by se dostat nějak do motoru a odpojit baterku a znovu připojit.Pak by se měly dveře otevřít?Je to možné? Citovat
3Run Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 Nebo pokud máš kolíček [upravil dne 13/2/14 13:54 od 3Run] Citovat
Mike407 Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 @Lihous, Dano406: Ačkoliv se to zdá téměř nemožné, vážně se to může stát. Bývalému kolegovi se to kdysi stalo na služebí Octavii. Přijel na bránu, auto nechal nastartované a šel se ohlásit na vrátnici. Jakmile zavřel dveře, ozvalo se \"cvak\" a bylo hotovo. Auto si vesele dál vrčelo a on stál venku a bezmocně na něj koukal. Nakonec mu museli dovézt náhradní klíč... Citovat
podgy4 Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 taky myslím, že když odpojí a opět připojí baterku, tak by se mělo odemknout, stalo se mi podobně akorát klíče jsem měl na sedačce Citovat
Mike407 Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 Mně se jednou při odpojení a zapojení akumulátoru naopak auto pokusilo zamknout. Ale stalo se to jen jednou a naštěstí jsem měl otevřené dveře, takže to jen zacvakalo a znovu se to odemklo. Citovat
mmartinkovic Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 Ale to hackovanie ti pojde. Len to chce cas. Pripadne ako pisu na youtube vyssie v prispevku. Daj si spravit nahradny kluc, stoji asi 10 €. Citovat
kuba.182 Odesláno 14. únor 2014 Autor Odesláno 14. únor 2014 díky za rady... tenkrát se mi to stalo za jizdy že se mi to po cestě zamknulo a odemklo... a vlastně ještě jednou když auto stalo tak dalkou zamknu a auto se hned odemklo... a ted normálně když jsem zajel na dvur a nechal kličky v zapal ... jo taky mi to příjde divny... ale prostě se mi to tak stalo... jinak už mam hotovo kamoš dovezl balonek s kterým vyhnul dveře a vyhačkoval mi to a prej že byl asi zkrat že se o tak stalo... zrovna tady u nas hodně chcalo tak jestli se někam nedostala voda... co bych měl zkontrolovat? aby se mi to někde neodemklo... Citovat
kuba.182 Odesláno 14. únor 2014 Autor Odesláno 14. únor 2014 aspon že se mi to nestalo nekde ve meste kdybych u toho okounel a pokoušel se do toho dostat připadal bych si blbě Citovat
Driver Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 taky myslím, že když odpojí a opět připojí baterku, tak by se mělo odemknout, stalo se mi podobně akorát klíče jsem měl na sedačce Jenom takový detail, jak odpojí baterku, když je auto zamkuté a tímpádem neotevře kapotu? Citovat
stajgrpavel Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 prave ze u me uplne jednoduse ... to budu muset vyzkouset zda se auto odemkne ... mam v aute docela dost veci ;-) Citovat
mmartinkovic Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 Ak vieš kde sú lanká pod maskou tak by sa to mohlo dat otvoriť Citovat
podgy4 Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 stačí dlouhý plochý šroubovák a mezi svetlem a maskou z kazde strany odjistit ty háky, co drží kapotu Citovat
podgy4 Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 stačí dlouhý plochý šroubovák a mezi svetlem a maskou z kazde strany odjistit ty háky, co drží kapotu jsou celkem i vidět Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.