wojtěch Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Dá se někde koupit trubka co propojuje na brzdiči pravou a levou stranu?? jsou to brzdiče z 607.. nebo někde kdo by je dokázal udělat? Citovat
koblih69 Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 U Brembo nevím jak je to řešené u běžných třmenů můžeš použít vhodnou trubku třeba z favorita kde jsou za pusi. Jinak v každém malém servise mívají sadu na výrobu brzdových trubek a udělají ti ji na míru. Citovat
Návštěvník Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Takovou trubku ti udělaj v kdejaký autodílně. Stačí k tomu nový niple a kousek trubky správnýho průměru. (Stačej i ty původní niple, jestli jsou v použitelnym stavu) Je k tomu potřeba takováhle, nebo podobná sada: Citovat
wojtěch Odesláno 8. únor 2014 Autor Odesláno 8. únor 2014 co jsou niple?? ten šroub co se šroubuje do toho brzdiče?? ten já asi právě budu potřebovat taky nový.. Citovat
Návštěvník Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Jj to je tan šroub, ale daj se koupit i samotný, jen musíš vědět průměr závitu a tvar. Možná se tomu odborně řiká jinak. Tady tomu řikaj holendr třeba http://www.garance-slavicin.cz/hadice/eshop/14-1-Brzdove-trubky# [upravil dne 8/2/14 14:02 od kirkiz] Citovat
oddie Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Jo, holendr. Nebo koncovka, to je takové neutrální Citovat
punkac Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 niple s jedním p nevím, ale se dvěma p je to bradavka ještě mě napadla k tomu holendru, fitinka [upravil dne 8/2/14 16:03 od punkac] Citovat
Hafity Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Niple jsou ty malinký matičky, co držej dráty ve výpletu kola u kola.... Citovat
wojtěch Odesláno 8. únor 2014 Autor Odesláno 8. únor 2014 díky.. už jsem i domluven kdo mi to nejspíš udělá.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.