Haryk Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 http://www.youtube.com/embed/libw1rV2McY?feature=player_detailpage Ale ty už bys to mohl vědět že Caps Lock ee .... Moderátor. promiň, bylo to kopírované [upravil dne 6/2/14 17:56 od StibTo] [upravil dne 6/2/14 20:46 od Haryk] Citovat
sloters Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Viděl jsem to osobně cca před 15lety 1 v Mnichově a 1 v Deggendorfu. Ta výrobní linka je pořád stejná Citovat
odee Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Já prostě nechápu jak to může někdo vymyslet??? Byl sem odmala několikrát na psychologickým vyšetření kvůli inteligenci, vždycky mi řekli, že nejsem vůbec blbbej, spíš naopak, ale člověk, kterej tohle vymyslí a naprogramuje musí mít hlavu jak nafouklej airbag a IQ nejmíň milion, ne??? Je to fakt pecka, ale souhlasím se Šaldou, že dělat bych tam nemohl (max na konci to projíždět:D ) Citovat
vendelinek Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 pěkný videjko,takle to má vypadat takle to stříkám taky:D:D Citovat
Háček Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 tyhle fabrikou sou skoro stejný, programování je pro lidi co jsou vyškoleni a vyučeni hračka, stejně jako pro zedníka postavit krásnou zeď a pod.. .. jinak Edisone tohel nam ukazoval už mistr na praxi cca 3 roky zpět .. a jinak k tomu servisu .. ehm , za ty prachy aby ta prace taky takhle nevypadala Citovat
vendelinek Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 no,pěkný,to by mi stačily jen ty brejle,ostatní už bych zmáknul levou zadní s takovoudle nápovědou:super:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.