Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
..asi stejne pausalizovani jako o par radek odkaz na Ameriku a po**any toaletak .... :)...

To není paušalizování, jen poznámka k někomu, kdo zřejmě nevytáh paty za hranice okresu, ale už hodnotí \"civilizovanost\", že házení toaleťáku do koše není žádná ruská specialita, ale je to rozšířené i tam, kde by to určitě ani ve snu nečekal...

Odesláno
Koblihu, že tě živí, ještě neznamená, že já si jich budu vážit. Ber to klidně jako můj osobní názor, který nikomu nevnucuji. :papa

Živí spoustu firem v ČR, myslím, že by nám bylo hodně ouvej kdyby to tak nebylo, protože je na nich závislá velká spousta firem v ČR a to těch největších. Ale to s tím vůbec nesouvisí. Běžní Rusové, Ukrajinci nebo třeba Kazaši jsou velmi srdeční, pracovití lidé a jsou mi daleko bližší než celá řada studenejch evropskejch čumáků co se starají jen o peníze. Závěry z toho, že na tak obrovské stavbě udělali 2 hajzlíky jsou spíš úsměvné. Novináři nemají před zahájemím o čem psát tak omílají tohle. Číňani aby se tam nechcíplo na celé měsíce zastavili provoz některých fabrik, pozavíralo hromadu disidentů a to nikoho nebaví... toaletňák v koši, což zažiješ bežně v řadě civilizovaných zemí EU, je ale hroznej úlet :blicismajlik

Odesláno

Koblihu, neřešim nějakej hajzlík a hajzlpapír v koši, i když mi to v 21. století přijde úsměvné

Žijou max z toho že mají nerostné bohatství, jinak je to u mě medvěd na papírových nohách

Jsem o dost mladší než ty, ale rodiče mě vychovali, tak jak vychovali a pro mě z ruska nic dobrého nekouká.... rozpínavost mají v duši a to je to, co mě vadí.... Neváží si lidského života v evropském pojetí smyslu (samozřejmě číňani jsou v této neúctě ještě dál)

Na parodii jménem Soči je vidět, jak olympiáda už od dob Atlanty není co bývala, ale jde o jeden velkej politickej nesmysl. Stejně jak miss world (nebo underworld) Taky vyhraje většinou nějaká indiánka z rozvojový země, aby jim to nebylo líto a zvedlo to jejich sebevědomí

[upravil dne 6/2/14 20:21 od punkac]

Odesláno

Nemá smysl to nějak rozmazávat. Já měl k Rusům vždy velmi negativní vztah díky tomu co se tady dělo. Z ruštiny od 5-té třídy jsem zvracel a bylo mi to houby platný ... dneska už naštěstí vím, že realita je trochu jiná ;)

Odesláno

Jasně, necháme toho.... Ono je zvláštní (platí to úplně všude na světě), že když se člověk baví s někým místním, je vždycky pohostinný, hodný a je rád, že ho cizinec navštívil. Tak jak je možný, že jako celek ten národ vypadá jako banda kreténů? Samozřejmě nás nevyjímaje, nás musí mít svět za šašky a švejky, když jsme byli schopní připustit ovarového bagouna na hradě

Odesláno
jinak teda v Nizozemí a v Holandsku jsem teda hajzlpapír do košíku vedle nedával, měli normální klozety

to už není jeden stát?;)

Hopla malé faux pas měla tam být Belgie :D:D

máš bod! :D:D:D:D

Odesláno
..asi stejne pausalizovani jako o par radek odkaz na Ameriku a po**any toaletak .... :)...

To není paušalizování, jen poznámka k někomu, kdo zřejmě nevytáh paty za hranice okresu, ale už hodnotí \"civilizovanost\", že házení toaleťáku do koše není žádná ruská specialita, ale je to rozšířené i tam, kde by to určitě ani ve snu nečekal...

tak ja treba v Rusku nikdy nebyl a klidne se k tomu priznam ale nazor na ne tedy s dovolenim mam, zdroju je dost, lidi okolo me kteri tam byli (a ted nemyslim zrovna v Soči) a popisuji ty pomery mam taky dost ...

Odesláno
Jasně, necháme toho.... Ono je zvláštní (platí to úplně všude na světě), že když se člověk baví s někým místním, je vždycky pohostinný, hodný a je rád, že ho cizinec navštívil. Tak jak je možný, že jako celek ten národ vypadá jako banda kreténů? Samozřejmě nás nevyjímaje, nás musí mít svět za šašky a švejky, když jsme byli schopní připustit ovarového bagouna na hradě

No vidíš jak se v té vopřové hlavě krásně shodujeme :D:D Mimochodem tento pán nás žene do slušného průseru, zatímco lidi jsou jedna věc, tak ruské technologie jsou katastrofa. Takže jeho snaha dostavět za pomocí Rusů Temelín je totálně na hlavu. Rusové sami jsou šikovní, ale jejich technologie jsou tak tragické, že když o něco jde kupují to venku (naštěstí pro nás a třeba Němce). Vono když vybuchne filtr jak bytovka na Kubě a nebo Kotel v Srbsku tak je to legrace, ale reaktor to mi malinko vadí :D

Odesláno

Koblih: na toto mám stejný názor. Lidé, kteří byli centrálně po staletí ovládáni jedním carem, jednou stranou a nyní jedním putinem, prostě v mém pohledu neuvažují normálně. Viz Černobyl... máma má v roce 87 vyoperovanou štítnou žlázu... Tohle jim nikdy neodpustím

Děda bylchemik a v šedesátých letech byl na stáži v nějaké chemičce na březích Bajkalu a všechen odpad šel hádejte kam... Místo čističky postavili velkej výzkumák, který zkoumal vliv chemikálií na život v jezeře :grr

Odesláno

punkac : Stane se :D Holandsko Nizozemi Belgie .. vsude se chrochta a jezdi na kole ze jo :)

A propos taky bych treba neumel vyjmenovat vsechny ty staty byvaleho vychodniho bloku jako treba Kyrgyzstan Dagestan a tak ... akorat je mam ted negativne spojene s silencema s bombama na tele :(:myslim

Odesláno
Koblih: na toto mám stejný názor. Lidé, kteří byli centrálně po staletí ovládáni jedním carem, jednou stranou a nyní jedním putinem, prostě v mém pohledu neuvažují normálně. Viz Černobyl... máma má v roce 87 vyoperovanou štítnou žlázu... Tohle jim nikdy neodpustím

Děda bylchemik a v šedesátých letech byl na stáži v nějaké chemičce na březích Bajkalu a všechen odpad šel hádejte kam... Místo čističky postavili velkej výzkumák, který zkoumal vliv chemikálií na život v jezeře :grr

Nedělej si iluze - např. v Srbsku - Kostolac (elektrárna pod Bělehradem ). elektrárna se celá opravila z peněz EU a to tam ještě nebyli. Nejvíce peněz spolklo odprášení ... výsledek? místo aby šel ten prach do vzduchu tak se odlučuje, naředí vodou a vypustí do Dunaje. Za prachy EU a pod trvalým dohledem EU (zastupovala je renomovaná německá agentura Waterfall)...

Odesláno

No říkám, směrem na východ si lidé jaksi přestávají vážit života, zdraví, přírody a nakonec své vlastní důstojnosti

ČR je tak na půl, beru jí jako celek.... něco málo dobré a zbytek naředěnej ruskýma manýrama... Aneb po nás potopa

Tak v Kostolaci zrecyklují ruský model z let šedesátých a postaví z peněz EU (nás všech) při Dunaji výzkumák a továrnu na říční bagry, který ten Dunaj od náplav budou čistit... Si dám asi patent na řešení nezaměstnanosti

[upravil dne 6/2/14 21:07 od punkac]

Odesláno
Pánové kolikrát jste tam byli? Jak často s nějakými Rusy komunikujete? Uvědomujete si jak obrovský rozdíl je v mentalitách napříč Ruskem? To máte celkem odvahu takhle je odsuzovat... :bojim

Jako bývalá \"Lampa\" 4 měsíce, jen kousek pod Moskvou (300 km) ve Vladimiru, pak na cvičení v Astrachani a pak taky v Moskvě, Leningradu (Petrohradu) Rize...

S touto enklávou se - bohužel - i dnes setkávám a musím komunikovat v K. Varech, M. Lázních a teď už i v Teplicích. Na tak neskutečně arogantní jedince hned tak nenarazíte.

A co se týká Evropy? Německo, Francie, Belgie, Španělsko, GB, Švícarsko, Rakousko, Itálie, Bulharsko, Chortvatsko, Slovinsko - Nikde jsem se na toaletách nesetkal s odpaďákem na po....ý papír.

V USA jsem zatím nebyl nicméně dost pochybuji, že by tento zvyk či praktika pocházela právě odtud. Ukazuje to spíš na Východ - viz turecký záchod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...