Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na letmý náhled celá spojková sada i se setrvákem u Badišáka 10.350,- s DPH.

Aha, údajně to nešlo vyndat, takže tam přitom něco zprasil, proto teď jde pedál ztuha a prokluzuje to.

Odesláno

Zdravim mne tiez preklzuje spojka mam najazdene 12000km zotrvacnik mi nebucha co mi poradite vymenit len spojku bez zotrvacnika alebo aj s nim.Ked s nim tak ci by mi tato pasovala dakujem.http://www.autodielygafa.sk/inshop/scripts/shop.aspx?action=DoViewProductDetail&CatalogueNumber=600013600&code=600013600&manufacturer=LuK&viewas=tecdock

Odesláno

Buchto viem ze do skodovky to nepasuje km su120000 a som len chcel ze ci by mi to pasovalo ale uz to mam preverene ze pasuje.A namiesto tych pico..n co tu pises jak maly chlapec ked nevies poradit tak radsej nepis nic lebo si tu na smiech.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, mám taky problém s prokluzem, auto to začlo dělat po odstranění FAP a načipování, co s tím? Mám zvýšen krouťák z 289 na 323, je možná, aby to prokluzovalo, když byla spojka měněna v únoru, dle prodávajícího....Mám 1.6 hdi 80kw

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...