Pepito Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 Je tu mezi námi znalec obrazů? Nebo znáte někdo nějakého? Obrazy mám nafocené,tak kdyby je chtěl znalec vidět,tak mu je poskytnu. Citovat
Šalda Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 Taky jsem tady nedávno hledal někoho na ohodnocení obrazu a zatím jsem nikoho nesehnal, ani na netu, všude jsem se ptal a zatím nic. Asi to budu muset někam donést osobně. Citovat
Pepito Odesláno 4. únor 2014 Autor Odesláno 4. únor 2014 Hledal jse i na netu a volal na jedno číslo,ale \"borec\" mě docela odpálkoval,tak mě odradil Hledám dál Citovat
Mohy Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 také bych měl pár kousků k ohodnocení...takze zajimavý topic i pro mě Citovat
koblih69 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 No tak minimálně nic nedáte za foto signace, třeba v tom někdo pozná autora, kterého má doma. Citovat
Big Tommy Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 i já mám doma jeden obrovskej u kterýho by mě zajímala cena :-) Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 Ono obecně starožitník a pod. takové to ocenění při přinesení do krámu moc nedělá. Mám doma sbírku mincí a vzdal jsem její ocenění, protože buď to udělat nechtěl bez toho, že mu to tam zůstane k prodeji a nebo lhal což jsem si ověřil na 2 konkrétních mincích, které musel poznat. Až mě přejde vztek tak to hodím na aukro a vono se to prodá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.