Guest StibTo Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Scratch : Zajimava praktika, na me se vcera lepila (mimo hlavni, ve ctvrti, jel jsem 30 pze to tam byl tankodrom) ochcafka a mel jsem dojem, ze me zpod masky problikava modre .. tak jsem to hned zalomil ke krajnici, on me jen predjel a jel dal .. fakt jsem myslel chvili, ze jde o cajty .... Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 ja pouzivam takovou aplikaci na androidu a docela funguje.... no ale na toho debila s laserem jsem fakt zavolal cajty...... no moc se nevyresilo, ale vim, ze frajer nedojede domu, nebo to casove nestiha diky zdrzeni..... muzu rict, ze jako laser byt ve dne v zrcatku je trosku neprijemnej......¨ jsem se bal co udelam, az ho nazivo uvidim, ale byl to takovej mental, az mi ho bylo lito.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 napadlo me ho i trosku zpomalit......ne vybrzdit, ale pred kpcem ho decentne zpomalit, on pak bude supet do kopce 20 minut...... ale jsem rad, ze tohle uz nedelam, mel tam kameru hajzl.... a ja zacinam uvazovat i o kamere dozadu..... Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 k cemu ? u soudu porad neni uznatelna jako dukazni material .... nebo je ? Citovat
gronholmm Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 kolik jsem toho nahnal? Rozhodne vic, nez jsem ztratil kvuli takovym individuim, kteri proste v levem i zdrzuji....... a jako ridicum nam muze byt uplne jedno, jestli v levem jedu 160 nebo 80. Nikdo z ridicu nema pravo nekoho vychovavat. Od toho je policie....... Zavedl bych i sankce za klepani se na celo. Tyhle exoty miluju, jedou 130 v levym, zbrzdi te a kdyz je predjizdis, tak si tukaji na celo....... no blbci jsou, ale takhle verejne to prezentovat Mimochodem me dneska ridic nakladaku po predjeti vyblikaval zelenym laserem, a pak cumel, ze ho odstavil policejni superb..... Scratch - minule maník za mnou v A8 málem brzdil o svodidla protože jsem ve 130 začal předjíždět a když jsem se podíval poprvý do zrcátka tak za mnou nic a když jsem zajel do levého tak jsem měl málem v sobě auto - musel letět přes dvě kila... A taktéž mi vadí když jedu 130 - 140 a nejsem schopnej předjet kamion protože v levým jedou všichni rychleji a nasrat se jim tam nechci protože nejsem zvědavej na troubení problikávání a najíždění... Opravdu z tohohle důvodu bych občas byl rád kdyby ostatní aspoň trochu dodržovali rychlost Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 gronholmm .... rad bych nekdy ve 140 predjizdel kamion .. to by byl slusnej kamion .... Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 ja treba koukam pri prejizdeni do pruhu jen do zrcatka a periferne koukam dopredu..... tim to eliminujes...... nicmene neznam dalnici, kde by A8 nebyla z dalky videt, pokud teda koukas za sebe jen pri prejizdeni z pruhu, ja cumim do zpetnyho kazdou chvili abych si kontroloval situaci za sebou..... sam vidim, jak se me kolikrat ridici leknou, kdyz jedou normalne a ja jedu treba 150 na moptorce, pritom jedu jen o 20 km rychleji.....ne..... lidi proste do tech zrcatek necumej. Zrcatka jsou ted od toho, aby fungovaly jako blinkr mi prijde..... Stibto: Pro policajty je to pry dukaz, tak nevim......kazdopadne ridic nakladaku jim kameru ukazat nechtel, coz chapu, bylo by videt vice nez by chtel ...... Citovat
gronholmm Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Scratchi do zrcátka koukám pořád... Kde je to málo přehledné je třeba D1 kolem 30km, dále R10 u Letadla, R34 okolí Hodkovic... Jinak nejslušnějí předjetí bylo když mě na D1 v okolí křížení s Pražským okruhem míjelo Lambo v PRAVÉM pruhu a to takovým stylem že to rozházelo Caddynu.. Toho jsem vůbec neviděl do doby než mi lítalo auto ze strany na stranu.. Stibto nechápu? Jinak Scratchi jestli mi něvěříš klidně se mnou pojeď během toho 1000km s dodávkou po celý republice určitě pár hezkej chvilek bude Citovat
Marcel505 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Sem nečekal takovou debatu kvůli jedný dodatkovy tabuli Hlavně aby tamtudy nevedla někdy orientační soutěž. Citovat
Medvěd Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 U letadla na R 10 je omezení tuším na 80, nebo ne? Citovat
gronholmm Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Ano je a myslí že to tam někdo dodržuje??? Ale zase je pravda že pokaždý když od tamtud vyjíždím tak 80% aut mi uhybá do levého abych se vůbec mohl zařadit Citovat
Medvěd Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Scratchi - kdy už pochopíš, že tu obhajuješ neobhajitelné? Taky jsem byl mladé a blbé hovádko, které si myslelo, že když bude lítat všude na plnej knedlík, tak se z něj všici musí po*rat, páč on by bez toho, aby jel jako kanec, přece vůbec nic nestihl. Pak jsem poněkud zestárl, možná i zmoudřel, do toho taky přišel bodový systém a já na stále identických trasách zjistil, že bez \"prasení\" jsem v cíli jen o těžko definovatelný čas později než když jsem kravil a hnal se co to dá. Ne, ani dnes nejezdím absolutně dle předpisů, nedělá mi problém jet na široké přehledné silnici 1. třídy třeba 120, ale už si prostě nehraju na hrdinu a nedokazuju si, že jsem mistr světa, kterej se musí mstít těm, kteří si ho dovolí přibrzdit v jeho letu střemhlav do kamsi. Těším se až jednou (za pár let) dospěješ a uvědomíš si, že svým bitím se v prsa a posilováním ega jsi některým (konkrétně minimálně mně) jen k smíchu. Ad ťukání na čelo - jede-li řidič na dálnici na horním povoleném limitu a rozhodne se předjíždět, pak prostě za ním letící mistr světa amoleta musí ubrat a po dokončení jeho maněvru si zase může letět svých 160+. Budu-li předjíždět v oněch 130 a přiřítí se na mně blikač a lepič, docílí max. toho, že své předjíždění v klidu a pohodě dokončím a pak mu výmluvnými gesty naznačím co si o něm myslím. Chce-li platit pokutyon, jeho volba, ale nutit k tomu samému ostatní prostě nemá právo. To Gronholmm - čéče, už několikrát jsem viděl jak tam auta na těch 80 brzdí. Je to podobné jako 70ka těsně před Bolkou od Prahy, taky tam řidiči začínají brzdit častěji (před pár lety kolem všici svištěli aniž by si všimli, teď je to dle mého tak 50 : 50). [upravil dne 5/2/2014 00:10 od Medvěd] Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 pokud jedes v pravym 130 a někdo za tebou 160 vlevym a ty mu tam vjedes tak si mu nedal prednost ohrozil jsi ho. v tuhle chvily je uplne jedno jestli jel 140 nebo 240 Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 a kdyz takovouhle kardinalni blbost napise Medved, tak se prosim nedivme, ze jsme na tech silnicich, kde jsme. Mozna jsi moc dlouho z autoskoly, mozna by to chtelo ozivit si paragrafy o prejizdeni z pruhu do pruhu........:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim Tady se nikdo nevytahuje ani nebije v prsa, ani neobhajuje.....pokud jedu 160 celou cestu do Trnavy, byt kvuli tomu ze byl treba okruh ucpanej, tak opravdu nazenu rozhodne vic nez 5 minut. Pokud prejizdim nekam, kde mi to trva pouze 15 minut, tak toho moc nenazenu, to je asi jisty. A taky uz se tesim, az ty vase gesta budou postihovatelny , byt se to nebude moci moc dokazat..... Proste pokud si jedes 130 a ja jedu 160 a ty mi nedas prednost a vjedes mi tam, tak jsi minimalne stejny hulvat, jako ja, akorat ja te nicim neomezil, ani neohrozil. K smichu ti byt muzu, tak se vzdy usmivam, ze jsi tady jako kolovratek se svymi prkynky a bruslemi apod....... Citovat
Edison Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 OPn ten vtip je právě v tom, že kdo jede rychleji se domnívá, že tím nikoho neomezuje. Ale ono to tak ad absurdum vlastně není, neb omezuje ty, co jedou dle předpisů právě v předjíždění, potažmo ve využití nejvyšší dovolené rychlosti. Pořád mi nějak uniká, jak se člověk, který se primárně svým jednáním postaví mimo zákon dovoluje odvolávat se na tentýž zákon, který sám porušil. A porušil ho dříve, než ten, kdo mu tam vjel (tím to nijak neobhajuji). Co je ale ještě smutnější, že mnohdy nejde ani o to, že tam někdo někomu vjede, ale že ten \"pomalejší\", ačkoli jede na mezi dovolené rychlosti je nazýván trotlem, jen proto, že tu rychlost dodržuje, byť jede třeba v levym, předjíždí nějakou tu šňůru... pak ho dojede drtothl, kterej mocí mermo musí jet 200, vyblikává, lepí se na prdel a dovolává se práva jet rychleji... Vždyť takové právo nemá! A nikdo skutečně nemá povinnost mu protiprávní jednání umožnit. Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 jsou takovy. ale ja mezi vyblikavace nepatrim , ale ja se tu bavim o tom, ze pri prejizdeni do rychleho pruhu jsi povinen dat prednost a maximalne omezit......ja se tu ale bavim o tech, kteri ohrozi. nikomu neubiram pravo jet svou rychlosti a predjizdet. bavim se o tech co te vidi a stejne ti to poslu pred cumak...... Citovat
Medvěd Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 Nepsal jsem ani slovo o tom, že bych Ti poslal auto před čumák, to je Tvoje autorská licence. Já jsem psal o tom, že když předjíždím na dálnici někoho max. povolenou rychlostí a během akce mně dojede nějakej expres rychlík, tak si v klidu dokončím manévr a mám ho i s blikáním a vztekáním a bůhvíčímještě zcela u konečníku. Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 gronholmm : a tys nekdy videl jet kamion 140 ? Citovat
skuci Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 k cemu ? u soudu porad neni uznatelna jako dukazni material .... nebo je ? kamera dozadu je u nás zakázaná, respektive nikdo ji neuzná jako důkaz, pokud by došlo k soudu, tak se protistrana ohradí okamžitě tím, že RZ a obličej jsou osobní údaje a zda máš od něj podepsán souhlas se zpracováním a uchováním osobních údajů podle zákona... dopředu bez problémů a je to bráno jako důkaz... Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 takze predni rz je brana jako osobni udaj a zadni ne? No hele, o uchovavani zaznamu z kamer neco vim, ale nedelas si ze me prdel, ze ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.