Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Výzva od úřadu - překročení rychlosti

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Pratele nejsem svatousek palubni kamera me uz zachranila od jizdy na cervenou kdyz PCR tvrdila ze jsem na ni jel ja nikoliv a zaznam byl jasny v HDfull ;) bylo to na zlutou ale na posledni vterinu.

A k puvodnimu problemu predstava ze nam prijde domu po umrti nejaka \"obsilka za rychlost\" kdy dana osoba nikde nebyla ???

Verim ze oznamovatel by mel vic nez problem - bud jsem za sve chovani odpovedny a nebo sedim doma ....

Kdo nic nedela nic nezkazi a pokud jezdim po cestach necestach v obci do cca 60-65 nemel jsem zadny velky problem a to ze tu a tam zaplatim - je to chyba jejich nebo moje?

Odesláno

Tak to na body ani na pokutu asi nebude viz. níže

d) signál se žlutým světlem \"Pozor!\" povinnost zastavit vozidlo před dopravní značkou \"Příčná čára souvislá\", \"Příčná čára souvislá se symbolem Dej přednost v jízdě!\" a \"Příčná čára souvislá s nápisem STOP\", a kde taková dopravní značka není, před světelným signalizačním zařízením; je-li však toto vozidlo při rozsvícení tohoto signálu již tak blízko, že by řidič nemohl vozidlo bezpečně zastavit, smí pokračovat v jízdě. Svítí-li světlo tohoto signálu přerušovaně, nejde o křižovatku s provozem řízeným světelnými signály,

Odesláno
Lihouši, oranžová je taky za body :-D

To už na mě nějaký příslušník taky zkoušel. Vzdal to poměrně brzy, když zjistil, že mu na ten jeho pokus neskočím a že se s ním nebudu bavit.

Odesláno

Jak pise cernokneznik vzhledem k situaci jsem sic mohl ale pro bezpecnost ..... jsem jel.

A vysledek byl ---> dejte si priste vetsi pozor pane ridici,ale pokud by nebyl zaznam kdoz viiii.

Byl to normalni policista. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...