Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím..

Nevěděl by někdo jaký typ chladící kapaliny patří do motoru RFX + plus množství v litrech?....na Autokelly mají rozlišení K11, K12 a K12++...v tom se já nevyznám. A teda ještě barva kapaliny modrá a červená.

Díky.

[Edited on 1/2/14 13:04 by KingSpade]

Odesláno

Jaká tam byla je otázka na kterou nedokážu odpovědět, jelikož já jsem tam zatím nelil nic jen destilku po výměně horní hadice, když mi prdla na cestě.

Odesláno

Tak jsem se tady na foru dočetl, že by to mohla být buď G+ nebo G48. Podobají se některé z těchto dvou některé v AutoKelly?

Odesláno

Tak nakonec jsem nalil G48, akorát by mě zajímalo kolik se do toho auta vlastně vleze, nalil jsem 2 litry G48 a 3 litry destilky a občas mi svítí na palubce hladina.

Odesláno

pokud máš kapaliny opravdu dost (vidíš okem :)), tak zmatkuje čidlo, což je poměrně častý jev...

zkoušel jsi teď po dolití chlad. kapalinu na mráz? i když teda píšou, že mrazy už nebudou...:mrk

Odesláno

mam taku otazku trocha podobnu tejto ze ked som pouzil iba cistu nemrzku v chladiacom okruhu bez destilky moze to nieco sposobyt ??? lebo predtym som mal cervenu a ta bola namiesana ale som ju menil a namiesto nej isla modra ale iba chladiaca cista

[Edited on 2/2/14 07:40 by juraj4522]

Odesláno

Většina chladících kapalin je bez naředění destilkou nefunkční.Čistý antifreez většinou zhoustne na kaši už při minus12°Celsia.Motor to asi nezničí ale taky nebude cirkulovat v okruhu.Tohle vysvětluju každý rok zákazníkům co si u nás nemrzky kupují;).Většině opakovaně každý rok.Oblíbená otázka zní:když to naředím tak je na -36 a bez naředění je na kolik?Odpověd že na mínus 12 je na dlouhý vysvětlování proč.

Odesláno

ozzy56: tam možná bude chybět jen pár deci, jinak nezkoušel jsem na mráz, jelikož už asi fakt mrznout nebude, ale stále lepší ji tam mít než jen čistou destilku abych nedopadl jako naposled kdy mi ta destilka v chladiči zmrzla.

juraj4522: jak píše Dýdý, čistou nemrzku nalít je hloupost, budeš muset asi 3 litry (obsah motoru by měl být 5 litrů) odpustit a dolít destilkou, tak se dostaneš na poměr jestli se nepletu 1:1,5, což by mělo být něco mezi -20° až -25°C.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...