Bustr Odesláno 9. září 2005 Odesláno 9. září 2005 Nevite někdo jestli si měnič GRUNDIG bude rozumět s origoš radiem v 406??? Citovat
dan.pr Odesláno 7. listopad 2007 Odesláno 7. listopad 2007 ahoj mám stejný problém, ptal sem se na to u autoelektrikáře, ale sedět tam bude akorát měnič clairon, kterej má stejný připojení. Citovat
Alek Odesláno 7. listopad 2007 Odesláno 7. listopad 2007 Bohužel...také by se mi líbil jiný měnič i na MP3:( Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. listopad 2007 Odesláno 7. listopad 2007 Původně zaslal: Bustr Nevite někdo jestli si měnič GRUNDIG bude rozumět s origoš radiem v 406??? Bohužel co já vím, tak ne.:( Taky by se mi tam líbilo něco jinačího, ale origo je lepší než nic. pro Alek: Gratuluju! Citovat
Dave_k Odesláno 7. listopad 2007 Odesláno 7. listopad 2007 Existujou určitý redukce, který by to zvládly, ale je to docela darda co za to chtějí. Už se tady o tom tuším psalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.