Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

19. 4. 2014 - minisraz Polabí - zámek Bon Repos + muzeum soc. aut s projížďkou TRABANT NAHRAZEN MALUCHEM

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, taky moc dekujeme za super sraz :D... nam se vse moc libilo, jidlo chutnalo.

Zamek slabsi, ale zase jako jednotlivci bysme se tam nikdy nedostali, a 100,- neni dneska vubec svet, takze proste supr...

Velke diky Milanovi a Kitty, jako vzdy, pod jejich taktovkou, naprosto pohodovy a fajn sraz...

Btw. Hurvajz, nemas tam jeste nekde fotku, jak jsem se vracel s maluchem zpet a ridil jsem? Diky :-)

Odesláno

Jo a Gabrielovi patri dik za dovezeni potvrzeni tykajici se zapisu kol do VTP :papa

Odesláno
Čeče nemám, asi jsem zrovna koukal jinam nebo nevim, ale tyhle fotky jsou všechny co mám;)

Možná Káťa by mohla mít;)

[upravil dne 20/4/14 13:00 od Radek Hurvajz]

Haled nemám :( .. všechny fotky co mám sem už házela na rajče a odkaz je tu ;)

Odesláno

Sic opožděne, ale i já smekám před MilanemF1 za parádní sraz, a i když bez Peugeotu, tak jsme si ho parádně užili. Trochu nás mrzela nemožnost se vrátit na pokec do hospůdky, ale děti mají trochu jiný biorytmus než my, a prcek vytuhnul i s manželkou už v autě. Fotky hodím na net a nasdílím během dneška. Ještě jednou díky

a jako přídavek něco z natáčení ze zámku, protože reklamu jste už asi viděli :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...