Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P407 - Návod na opravu klapky topení. Ušetříte 12.000,- Kč!!!

Recommended Posts

Odesláno

njn tak komu by se do toho chtelo kdyz musi cela pristrojovka ven a pak zase pekne napasovat aby nic nepovrzavalo atd .... ale vicemene s vymenou obou klapek a praci by ses v Peugeotu mel vejit do 10.000 vc DPH

• O 4 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Ještě doplňující dotaz bohužel přestalo mi to topit na straně řidiče lépe řečeno jde jen vlažný vzduch. Takže pročítám hledám možnosti a než se pustím do demontáže chci se zeptat jak na 100% poznám, že je to ta klapka ? Tu a tam jsem našel odkaz , že stačilo doplnit klima a zase to topilo. Poradí někdo ? 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja by som mal otázočku. Nedá sa aspoň dočane opraviť tak že by som klapku len rucne posunul do nejakej medzi polohy? Keď je zlomená nemala by sa zatvoriť. Akurát by vtedy nefungovala regulácia. Alebo sa mýlim?

Odesláno

Lepidlo tohle drží super mužeš i vrtat do to atd, http://www.zbozi.cz/vyrobek/alteco-3-ton-quick-epoxy-adhesive-lepidlo-s-kovovym-plnicem-64-g/

dobře rozmíchat a rychleji to tuhne,a tu klupku po zalepení zpevni plechem....(ja udělal z duralu takove učko do toho jsem ještě nalil ten epoxid  lepidlo a nasadil jak tady maji někteří fotky a bez problemu topí i chladí

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Výborný návod ,,děkuji pane kolego ,,popis,fotky .atd. už jsem myslel že pojedu do servisu 

Upraveno uživatelem picaso
Odesláno

DAKUJEM ZA NAVOD BRATKU.SPOLUJAZDCOVA STRANA KURY.TRVALO TO CCA 3 HODINY,ALE DAL SOM TO.MUSEL SOM TIE SPARY PO PAJKE ZALEPIT PATEXOM A POTOM MAMUTOM ALE FUNGUJE.KLAPKA BOLAA ZLOMENA.DAKUJEM,SI BOREC.VLADKMMM.

Odesláno

Taky sem to takhle před pár dny opravil,sice trochu prasárnička ale není to vidět a hlavně opět auto topí,ale pokud se mi to stane i na druhej straně tak to zkusím vyříznout nějakou frézkou protože tou pájkou mi to moc nešlo se mi furt ohýbal hrot a plast se mi za pájkou zatavoval,takže docela vopruz.

Odesláno

Zdar chlapi potřebuji poradit ,,nefunkční topení u spolujezdce ,,zkoušel jsem tedy nasledující postup vytáhnuti kastlíku ,vyřezání otvoru pájkou ,,a zde bohužel jsem již nenašel zlomený kus klapky byl spadnutý takže nejsem schopný vubec zjistit v jaké byl poloze a ještě jak jsem jej otočil !!!!!!!!tak byli poškozeny dorazy  ,,takže to je už věc kterou budu muset koupit z totálky nebo  někde u soudruhu v polsku ono jsem zvědav kde seženu 5 cm plast  s dirou ,,věc druhá lepení klapek  vystřídal jsem  tři lepidla drželo jen jedno a to i při vyztužení ,,klapka je aušus ,material je to asi nějaky zbytek z činských dílen pro výrobu erotických potřeb ,,zkusím tedy sehnat origo klapu na lepení kašlu a hlavně musím sehnat vypálený otvor pro osku klapky který doufám nebude vyžvýkaný ,,,mimochodem motorek jako takový jde rozebrat a načasovat podle toho v jakém uhlu je klapka nastavena ,,ono mi ani nic jiného nezbylo motorek byl totiž  po prvotním vytáhnutí uplně v jiné poloze,jen pozor ,pozor na správné složení ,proto prosím zda tu není někdo z ov který by si chtěl přivydělat štastným složením těchto klapadel platím hotově já už nato nemám nervy ..díly budu mít :roker ,,,

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...