Guest StibTo Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 njn tak komu by se do toho chtelo kdyz musi cela pristrojovka ven a pak zase pekne napasovat aby nic nepovrzavalo atd .... ale vicemene s vymenou obou klapek a praci by ses v Peugeotu mel vejit do 10.000 vc DPH Citovat
jirka.forst.cz Odesláno 27. srpen 2015 Odesláno 27. srpen 2015 At si zde říká kdo chce co chce ale isifa mnohokrát díky, protože každý v servise neví kde to má hledat a já si to opravím nakonec sám, moc díky za tuto diskuzi, pomohla mi !!!! Citovat
Chuck14 Odesláno 19. říjen 2015 Odesláno 19. říjen 2015 Ještě doplňující dotaz bohužel přestalo mi to topit na straně řidiče lépe řečeno jde jen vlažný vzduch. Takže pročítám hledám možnosti a než se pustím do demontáže chci se zeptat jak na 100% poznám, že je to ta klapka ? Tu a tam jsem našel odkaz , že stačilo doplnit klima a zase to topilo. Poradí někdo ? Citovat
chuck11 Odesláno 19. říjen 2015 Odesláno 19. říjen 2015 Sundej motorky na straně řidiče a jemně pootáčej s klapkama.Pokud nebude některá znich klást odpor tak je zlomená. Citovat
Chuck14 Odesláno 3. listopad 2015 Odesláno 3. listopad 2015 Ještě dotaz jaké lepidlo jste použili na klapku a potom na vyřezaný otvor ? Citovat
Herkules Odesláno 3. listopad 2015 Odesláno 3. listopad 2015 Ja by som mal otázočku. Nedá sa aspoň dočane opraviť tak že by som klapku len rucne posunul do nejakej medzi polohy? Keď je zlomená nemala by sa zatvoriť. Akurát by vtedy nefungovala regulácia. Alebo sa mýlim? Citovat
Lada78 Odesláno 3. listopad 2015 Odesláno 3. listopad 2015 Zalezi kde ji mas zlomenou a pak jak ji upevnis v dany poloze. Citovat
chuck11 Odesláno 3. listopad 2015 Odesláno 3. listopad 2015 Ještě dotaz jaké lepidlo jste použili na klapku a potom na vyřezaný otvor ? Používá se na to epoxidové dvousložkové lepidlo Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 3. listopad 2015 Odesláno 3. listopad 2015 Lepidlo tohle drží super mužeš i vrtat do to atd, http://www.zbozi.cz/vyrobek/alteco-3-ton-quick-epoxy-adhesive-lepidlo-s-kovovym-plnicem-64-g/ dobře rozmíchat a rychleji to tuhne,a tu klupku po zalepení zpevni plechem....(ja udělal z duralu takove učko do toho jsem ještě nalil ten epoxid lepidlo a nasadil jak tady maji někteří fotky a bez problemu topí i chladí Citovat
tomicek15 Odesláno 18. listopad 2015 Odesláno 18. listopad 2015 Taky mě potkala tato závada..a mám to taky takle opraveno..jen s tím rozdílem že jsem tam dal nové klapky.A dělal mi origo servis Peugeot. Citovat
petokat Odesláno 18. listopad 2015 Odesláno 18. listopad 2015 to akože ti origo servis vyrezaval dieru do topenia? Citovat
Svatoslav2 Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 Jelikož jsem tento týden zjistil u mé 407 stejnou závadu,(netopí u spolujezdce),přidám též jeden odkaz. http://citroeny.eu/karoserie-osvetleni-a-interier/2389-sada-klapek-na-opravu-klimatizace-pro-citroen-c5-6480e3.html Je to i pro 407 a je pro dvouzónovou. Jinak isifa díky. Citovat
picaso Odesláno 5. leden 2016 Odesláno 5. leden 2016 (upraveno) Výborný návod ,,děkuji pane kolego ,,popis,fotky .atd. už jsem myslel že pojedu do servisu Upraveno 19. leden 2016 uživatelem picaso Citovat
vladkmmm Odesláno 5. leden 2016 Odesláno 5. leden 2016 DAKUJEM ZA NAVOD BRATKU.SPOLUJAZDCOVA STRANA KURY.TRVALO TO CCA 3 HODINY,ALE DAL SOM TO.MUSEL SOM TIE SPARY PO PAJKE ZALEPIT PATEXOM A POTOM MAMUTOM ALE FUNGUJE.KLAPKA BOLAA ZLOMENA.DAKUJEM,SI BOREC.VLADKMMM. Citovat
mikysedliste Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 Taky sem to takhle před pár dny opravil,sice trochu prasárnička ale není to vidět a hlavně opět auto topí,ale pokud se mi to stane i na druhej straně tak to zkusím vyříznout nějakou frézkou protože tou pájkou mi to moc nešlo se mi furt ohýbal hrot a plast se mi za pájkou zatavoval,takže docela vopruz. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 Ja to dělal mini bruskou s nějaky nastavcem ale děla to větši mezeru než pajka.Jinak topi a vše funguje jak ma už přes pul roku a vidět to stejně neni. Citovat
picaso Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 Zdar chlapi potřebuji poradit ,,nefunkční topení u spolujezdce ,,zkoušel jsem tedy nasledující postup vytáhnuti kastlíku ,vyřezání otvoru pájkou ,,a zde bohužel jsem již nenašel zlomený kus klapky byl spadnutý takže nejsem schopný vubec zjistit v jaké byl poloze a ještě jak jsem jej otočil !!!!!!!!tak byli poškozeny dorazy ,,takže to je už věc kterou budu muset koupit z totálky nebo někde u soudruhu v polsku ono jsem zvědav kde seženu 5 cm plast s dirou ,,věc druhá lepení klapek vystřídal jsem tři lepidla drželo jen jedno a to i při vyztužení ,,klapka je aušus ,material je to asi nějaky zbytek z činských dílen pro výrobu erotických potřeb ,,zkusím tedy sehnat origo klapu na lepení kašlu a hlavně musím sehnat vypálený otvor pro osku klapky který doufám nebude vyžvýkaný ,,,mimochodem motorek jako takový jde rozebrat a načasovat podle toho v jakém uhlu je klapka nastavena ,,ono mi ani nic jiného nezbylo motorek byl totiž po prvotním vytáhnutí uplně v jiné poloze,jen pozor ,pozor na správné složení ,proto prosím zda tu není někdo z ov který by si chtěl přivydělat štastným složením těchto klapadel platím hotově já už nato nemám nervy ..díly budu mít ,,, . Citovat
Lada78 Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 Zdruhy strany od ridice se tam da dostat. Pod klapkou je elektricka vlozka, vytahni ji a zkus jestli ji nahmatas. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.